IBCS Inventory

A tárgyi eszközök számbavétele, leltározása minden vállalkozás számára kötelezően elvégzendő feladat. Végezze a leltározást hordozható adatgyűjtők, vonalkódok, RFID tag-ek és az IBCS Inventory segítségével gyorsan, pontosan és elektronikusan. A leltározó rendszer használata rendkívül egyszerű és könnyen áttekinthető. A betanulás gyors, mert az elvégzendő feladatokat a munkatársak mobil termináljuk képernyőjén folyamatosan követni tudják.

Mit nyújt az IBCS Inventory V3 a felhasználók számára?

Gyorsaság:
A jó előkészítés és az általunk kínált mobil vonalkód- vagy RFID olvasó eszközök, valamint az Inventory szoftver technikai támogatásának köszönhetően gyorsan elvégezhető a leltározás. RFID technológia alkalmazása esetén „csoportos” leltározásra is van mód, ami komoly időmegtakarítást jelenthet a tárgyi eszközök egyesével való leltározásához képest. Ebben az esetben a tárgyi eszközök mindegyike kap egy RFID tag-et, amit a leolvasó az adott helyiségben egyszerre érzékel, így megtakarítható az az idő, amit a vonalkódok megkeresésével és egyenkénti leolvasásával töltenénk.

ERP függetlenség:
Az IBCS Inventory V3 leltározó rendszer használatához csak indulókészlet adatokra (tárgyi eszközök megnevezéseire, belső azonosító számukra vagy leltári számukra) van szükségünk az ERP rendszerből – jellemzően MS Excel, vagy szöveges  formátumban, – melyek betöltésre kerülnek a leltározó rendszer saját adatbázisába.

Pontosság:
A vonalkódos- vagy RFID címkés azonosítás jelentősen csökkenti a hibák számát, mivel a kézi bevitelt elektronikus adatrögzítéssel helyettesítjük.

Könnyű kezelhetőség:
A rendszer használata nem igényel szaktudást. A leltározási folyamat egyszerűen végrehajtható a mobil eszközön kapott utasításokat követve. A menü magyar nyelvű, és a leltározás pontosságát számos kiegészítő funkció támogatja, például a fényképes azonosítás. Ez azt jelenti, hogy egy adott tárgyról képet készíthetünk annak érdekében, hogy az azonosítás a jövőben könnyebb legyen.

Új technológiák:
Az Inventory V3 az RFID technológia előnyeit kihasználva, csoportos adatbegyűjtésre, vagy akár zárt szekrényben tárolt eszközök leltározására is alkalmas.

Költségcsökkentés:
Pontos és gyors munkavégzéssel a leltározásra fordított munkaórászáma jelentősen csökkenthető, mellyel költségmegtakarítást érhetünk el.

Ajánlatkérés

    Jelen weboldalon az űrlap kitöltése során, a személyes adatainak megadásával és elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy azokat az IBCS Hungary Kft. az Adatkezelési tájékoztatójában rögzítetteknek megfelelően kezelje.