Címke tervezés és nyomtatás

nicelabel_design_and_printA NiceLabel szoftvercsalád alapja a “Design and Print”, vagyis “Tervezés és Nyomtatás”. Ez az alapszintű csomag segítséget nyújt a címketervezési folyamat gyorsításában anélkül, hogy a felhasználónak IT segítséget kellene kérni. A program felhasználói felülete a leggyakrabban használt szövegszerkesztőkhöz hasonlít, így bárki, előzetes tapasztalat vagy tréning nélkül, könnyedén összeállíthatja a szükséges vonalkódos címkét, akár dinamikusan változó adattartalommal is.

A hagyományos címketervező megoldásokhoz hasonlóan a NiceLabel Design&Print szoftverének segítségével könnyedén, egyszerűen tervezhetjük meg az a szükséges címkéket. Azonban lehetőségünk van számos bővítmény beépítésére:

  • vonalkódok
  • szövegdobozok
  • grafikai elemek
  • dinamikus adatbázis kapcsolat (pl. excel táblázat, SQL adatbázis)

Abban az esetben, ha nagy mennyiségű, változó adatot kell állandó formában címkére nyomtatnunk – például egy termékazonosító címkénél a termék megnevezését, árát és vonalkódját – a hibázási faktor igen magas. A kézzel történő adatbevitel lelassítja a munkafolyamatot és lehetőséget ad a hibás adatok bekerülésére. A NiceLabel Design & Print szoftvere a kézi adatbevitel helyett a dinamikusan változó adatokat automatikusan generálja,  így a nyomtatási procedúra felgyorsul, a hibák száma pedig lecsökken. Mindezeknek a beállítása bármely munkatárs számára könnyedén kivitelezhető, hiszen az újratervezett kezelőfelület átlátható és egyszerűen kezelhető.

nicelabel_1_kep

A megoldáscsoamghoz tartozó szoftverek a a Designer Express és a Designer PRO.

Ajánlatkérés