NiceLabel címketervező

Több, mint egymillió vállalkozás használja a NiceLabel technológiáját arra, hogy egyszerűsítse a vonalkódos címkézés komplexitását.

Címke tervezés és nyomtatás

A NiceLabel szoftvercsalád alapja a “Design and Print”, vagyis “Tervezés és Nyomtatás” szoftver. Ez az alapszintű csomag segítséget nyújt a címketervezési folyamat gyorsításában anélkül, hogy a felhasználónak IT segítséget kellene kérni. A szoftver felhasználói felülete a leggyakrabban használt szövegszerkesztőkhöz hasonlít, így bárki, előzetes tapasztalat vagy tréning nélkül, könnyedén összeállíthatja a szükséges vonalkódos címkét. A tervezési és nyomtatási folyamat az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően lerövidül.

+ Tovább

Címke tervezés és ellenőrzött nyomtatás

A NiceLabel megoldáscsalád Design and Controlled Print szoftvere segítségével, túlmutatva a Design and Print csomag előnyein és újdonságain, a címkék előállítását ellenőrzött környezetbe helyezni. Mit is jelent ez? A felhasználó csak előállításhoz közvetlenül szükséges kezelőszerveket éri el, illetve a szükséges adatok bekérést szolgáló mezőket tudja módosítani.

+ Tovább

Menedzselt címke tervezés és ellenőrzött nyomtatás

Egy bizonyos cégméret fölött gyakori problémát jelent, különösen, ha az több telephellyel rendelkezik földrajzilag szétszórva, hogy hogyan tartsuk karban a telepített címkenyomtató alkalmazásokat, a címkesablonokat, a hozzájuk kapcsolódó  nyomtatókat, sőt a jogosultságokat, hogy ki, mit, mikor nyomtathat. A Nice Label megoldáscsomag legtöbb funkciójával rendelkező  NiceLabel Managed Design & Controlled Print szoftver ezekre a feladatokra ad megoldást.

+ Tovább

Ajánlatkérés