Honeywell 1300g Hyperion vonalkód olvasó

A képalkotó technológián alapuló vonalkódolvasók (amelyben a CCD érzékelők új generációját használják) gyártásában piacvezető, az amerikai Honeywell cég, amelynek legnagyobb számban értékesített terméke a lineáris képalkotó technológiájú 1300g vonalkódolvasó. Az 1300g a korábbi 3800g legújabb változata.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Hyperion 1300 g jelenleg az egyik leggyorsabb vonalkód olvasással és adatátviteli sebességgel rendelkező vonalkódolvasó a CCD alapú vonalkódolvasók között.

A Honeywell 1300g lineáris képalkotó jól olvassa a kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága az extrém gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, amely hosszabb vonalkódok pl. EAN128 – GS1 Databar használatánál előnyös.

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett „auto-scan” üzemmódba, amikor is az olvasást indító trigger gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal kényelmesebb és gyorsabb lesz a felhasználók munkáját.

A Honeywell 1300g lineáris olvasó 5 év jótállással kerül forgalomba.

A Honeywell 1300g Hyperion jellemzői:

  • A készülék egydimenziós vonalkódok olvasására alkalmas
  • 5 éves jótállási idő, amely kiterjeszthető a „Egyszerű Szerviz” elnevezésű szervizszolgáltatással, amely a normál átlagos 10 napos javítási idő 1 napra csökken és ezenkívül a véletlen balesetekből eredő töréskárokra is vonatkozik
  • Robosztus kivitel, akár 1,5 m magasról többször leejthető kemény felületre
  • Nagyobb olvasási teljesítmény. Az 1300g olvasó sebessége akár 270 olvasás másodpercenként
  • Egyedülálló olvasási érzékenység, nincs várakozás két olvasás között
  • 5 év kiterjesztett jótállás
  • Folyamatos olvasásra is használható
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet nagy sebességű támogatása
Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: 1300g Hyperion
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés