Honeywell THOR VM1 – targoncaterminál

A Thor 1 képes érzékelni és automatikusan reagálni a környezetre pl. külső fény szerinti képernyő világosság módosítás, mozgás közben képernyőt elsötétítheti, hűtőházba a képernyő fűtő bekapcsolódik.

Leírás

Extrém raktári környezetben helytálló magas, IP66-os por- és vízellenálló képességgel rendelkezik a Honeywell targoncaterminálja. Az öntött és még megerősített alumínium ház masszív védelmet biztosít a fizikai behatások ellen, ráadásul a csatlakozók is fedettek. A terminál -30oC-os hűtőházban is kiválóan működik. A készülék extrém ütődés és vibrációs teszteket is kiállta.

Az ideális méretű kijelző könnyen és erős fényviszonyok között is jól olvasható.

Felszerelő kitjével a VM1’s Quick Mount Smart Dock standard felszerelő elemekkel bármely targoncára könnyen illeszthető.

A tévesztések vagy az áruk lassú mozgatása veszélyezteti a gyártás minőségét vagy a rendelés kiszolgálását mind pontosságban, mind időben, mely a költségek növekedéséhez és vásárlói elégedetlenséghez vezet. A dolgozók hatékonysága, teljesítménye, a szedés pontossága jelentősen növelhető a Honeywell Thor 1 targoncaterminállal, valós idejű információkat szolgáltatva a feladatról és az áruról, vonalkódolvasó csatlakozatásával.

A megfelelő méretű kijelzőn a targoncavezető könnyen és biztonságosan láthatja az információkat és könnyen választhat a menükből. A nagysebességű 802.11a/b/g/n Wi-Fi vezetéknélküli csatlakozással érhetőek el az adatbázisok és a szerveralkalmazások.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: THOR 1
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Targonca és gépjármű terminálok
Alkalmazási területek:raktározás

Ajánlatkérés