MC9090-S ipari kivitelű adatgyűjtő

Az MC9090-S elnevezés a rövid MC9000 (Short) változatot jelenti. Az elegáns megjelenésű, ugyanakkor extrém strapabíró, robosztus kivitelű készülék ideális a vállalaton kívüli feladatok megoldására. Három rádióval szerelhető (WLAN, eGPRS, Bluetooth) fel, mely képessé teszi az on-line munkavégzést szinte bárhonnan. A készülék lézer, vagy kameraolvasóval is rendelhető, amely az 1D és 2D kódok olvasásán kívül fényképek készítését is lehetővé teszi.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Motorola MC9090-S általános ismertető

A Symbol adatgyűjtők közül az utóbbi évek legnépszerűbb, legkedveltebb típusa az MC9000 család. Extrém ipari környezetállóságával, törési tesztjeivel, flexibilitásával a kategória csúcsán helyezkedik el. Felhasználása ennek megfelelően az ipar, a gyártás, a logisztika területén jellemző.

Az S-verzió könnyedsége, viszonylagos kicsi mérete, ergonómiai kialakítása, illetve az a lehetőség, hogy minden ma használatos rádiókommunikációs kapcsolattal felszerelhető indokolja, hogy elterjedtsége leginkább a „vállalattól távoli” területeken jellemző. Az a képessége, hogy SIM kártya fogadására alkalmas, lehetővé teszi a vállalati alkalmazásokhoz való távoli hozzáférést. A „Bluetooth”-os kapcsolat segítségével a személyes munkavégzés hatékonysága növelhető esetleges nyomtató illesztéssel. A vállalati WLAN lefedettségi területén való hozzáférés pedig alapértelmezett.

Speciális magnézium házas tokozásának köszönhetően a törésteszteken kiváló eredményt mutat; IP64 (por ellen tömített, fröccsenő víznek ellenálló) környezeti mutatóval rendelkezik. 28 és 38 gombos billentyűzete minden feladat megoldására képessé teszi. A legtöbb modell Microsoft Windows Mobile Premium és Phone Edition 2005-ös operációs rendszerrel kapható.

Kijelzője 3,8”, azaz körülbelül 10cm átmérőjű, · VGA felbontású 65 ezer színnel, érintőképernyős megoldás. Belsejében egy Intel gyártmányú, modern XScale típusú Bulverde PXA270 624MHz-es processzor működik. SD/MMC kártyahely található benne, ami szintén a felhasználások körét bővíti. Kiképzése és operációs rendszer támogatása is alkalmassá teszi fejhallgató csatlakoztatására, illetve élőbeszéd és telefonkommunikációra, továbbá a jelenleg terjedő Voice Picking-re is.

Motorola MC9090-S ajánlott felhasználási területek:

  • „Épületen kívüli” munkavégzés: üzletkötői, terítőjárati feladatok
  • Egyéb logisztikai feladatok
  • Ipari gyártás és minőségbiztosítás

Motorola MC9090-S főbb tulajdonságai:

  • Microsoft Windows Mobile Premium, Phone Edition 2005 operációs rendszer
  • TFT-LCD színes érintőképernyő 65 ezer szín, 320×240 felbontás
  • Numerikus, és alfanumerikus (28/38) billentyűzetek gombbal
  • 64MB RAM, 128MB ROM terület
  • Mérete 19,3 x 9.1 x 4,3 cm, súlya kb. 600 gramm akkumulátorral
  • IP64 az ipari védettsége, 1,8 méterről beton burkolatra leejthető
  • Lithium Ion 7,2V akkumulátor 1.550mAh
  • Belső, integrált antenna

Ajánlatkérés