Motorola FX7400 RFID olvasó

A Motorola új FX7400 RFID olvasója dizájnos kialakításával az ügyféltérben és irodában telepíthető, ötvözi a formás külsőt a kiváló RFID képességekkel és feleakkora méretű, mint egy tipikus ipari telepítésű olvasó. Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik a költséghatékony UHF és más típusú RFID alkalmazások megvalósítását úgymint a termék szintű raktárkezelés, tárgyi eszköz-gazdálkodás.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra FX7400 olvasój kompakt, egyszerű használat és felüAz eszköz könnyen integrálható a meglévő infrastruktúrába, kiváló sebességet és egyszerű felügyeletet biztosít. A rugalmassága a jelenlegi és jövőbeli igényeket is támogatja, így biztosítva a beruházás védelmét és a gyors megtérülést.

FX7400: egyszerű használat és felügyelet, gyors beüzemelés

Az FX7400 csavarokkal rögzíthető a tartozékként szállított tartóra. A ShowCase II kezelőfelület egy új távoli felügyeleti eszköz, leegyszerűsíti az üzembe helyezést. Az „Auto Discovery” funkció segít detektálni a hálózatra csatlakoztatott eszközöket. Előre definiált fájlok letöltésével egyszerű a konfigurálás, és egy teszt eszközzel győződhetünk meg arról, hogy az FX7400 üzemkész.

Az integrált PoE (Power over Ethernet) képesség szükségtelenné teszi a külön táphálózati ellátást, ideális a nagy nyílt területeken és az eladótérben. Az LLRP (Low Level Reader Protocol) támogatás lehetővé teszi az infrastruktúrába történő egyszerű integrálást és együttműködést, mind a WLAN, mind a szabványos middleware-ben (pl. IBM WebSphere és Microsoft Biztalk). A „3rd party” szoftverek telepíthetősége nemcsak az alkalmazások telepítését könnyíti meg, hanem az üzleti igények maximális kielégítését is most és a jövőben egyaránt.

Gyors megtérülés (ROI) és alacsony költség (TCO)

Az FX7400 valós idejű, pontos átláthatóságot biztosít, kiváló TCO mellett. A két- és négyportos kivitel lehetővé teszi, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb típust válasszuk, így a bekerülési költséget optimalizáljuk. Az optikailag leválasztott GPIO (General Purpose Input/Output) interfész miatt szükségtelen további hardver egységeket vásárolnunk. A rádiós egység kialakítása megszünteti az eltérő szabványú rendszerek miatti problémákat. Az integrált PoE egység további költségmegtakarítást tesz lehetővé. A központosított távoli felügyeleti eszköz az IT üzemeltetési költségeket csökkenti.

FX7400 Szolgáltatások

A BCS Hungary által biztosított Motorola szolgáltatási csomag (RFID Advanced Services) biztosítja a szakértelmet a tervezés, a beüzemelés, a mindennapi használat során. A működés nagyobb biztonsága érdekében lehetőség van emelt szintű szolgáltatások igénybevételére, akár 7/24 órás szolgáltatásra is.

Ajánlatkérés