Motorola MC5574 vállalati digitális asszisztens

A Motorola vállalati mobilitási üzletága bemutatja a vállalaton kívüli területeken dolgozó menedzserek és dolgozók számára kifejlesztett legújabb, MC5574 típusú vállalati digitális asszisztensét (EDA). A legkisebb és legkönnyebb ugyanakkor robusztus kivitelű Motorola EDA igazi élményt nyújt használói számára, hiszen egyidőben mobil számítógép, vonalkód olvasó, színes kamera valmint GSM telefon és 3G modem. Mindezeken felül még GPS vevővel is ellátták.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A telephelyen kívüli rugalmasság és funkcionalitás menedzserek és munkatársaik részére.

Valódi ergonómiát és stílust ad felhasználója számára, továbbá kifejezetten előnyös funkcionalitással teszi magát nélkülezhetetlenné a mobil dolgozók, a vállalati üzleti alkalmazások és az informatikai osztályok részére. Az MC5574 a terepen dolgozó kereskedelmi munkatársak, menedzserek, szolgáltatók és a közművek munkatársainak kezébe egy olyan kifinomult és költségkímélő eszközt ad, mellyel nagymértékben javítható a szolgáltatási színvonal pontossága és minősége, a szolgáltatások átfutási ideje rövidül, ezen keresztül javítva a vállalat termelékenységét.

A vállalati alkalmazásokat kiszolgáló robusztus és átgondolt konstrukciónak köszönhetően egy távolról jól menedzselhető, az érvényes biztonsági előírások és szabványok széles körének megfelelő készülék áll rendelkezésére azoknak a felhasználóknak, akik számára a megbízható és folyamatos használat alapkövetelmény.

Válasszon egyet az Önnek megfelelő adattovábbítási lehetőségekből!

Automatizált, hibamentes és széles körben változtatható on-line adatgyűjtést szeretne biztosítani a külső terepen dolgozó munkatársai részére? Különleges helyszíneken és körülmények között dolgoznak képviselői? Válassza az MC7754 terminált, hiszen ez az ipari mobil számítógép többféle vonalkód olvasóval garantálja, hogy valamennyi felmerülő adatbeviteli igényt optimálisan lefedi, a gyűjtött adatokat pedig az alábbi csatornákon tudja a leggyorsabban eljuttatni a vállalat belső informatikai rendszeréhez :

  • GSM: Hangátvitel, teljes értékű és elegáns mobiltelefonként használható
  • GPRS / eGPRS illetve 3G (WWAN): Adatátvitel, melynek segítségével a lefedett területeken nagysebességű kapcsolatot létesíthetünk vállalatunkkal, bárhol is járunk a világban
  • WLAN: Rádiós lefedettséggel rendelkező vállalatunknál, telephelyeinken közvetlen a saját hálózatunkra kapcsolódhatunk
  • PAN: A beépített Bluetooth adapter segítségével a készülékhez kapcsolhatjuk további mobil eszközeinket (mobil nyomtatók, tartozékok)
  • GPS: Az egybeépített GPS vevő és antenna segítségével mindig tudjuk hol vagyunk, illetve segítségével a telphelyről vezérelhetjük flottánk útvonalát

MC5574 könnyű testreszabhatóság – az Ön vállalati alkalmazási követelményeire

Beépített (integrált) és külön rendelhető eszközök valamint tartozékok segítik Önt abban, hogy a legmegfelelőbb készüléket tudja kiválasztani. Ötféle billentyűzetből választhat (numerikus, QWERTY, QWERTZ, AZERTY, és 4 gombos PIM), kétféle (2400mAh és 3600mAh) kapacitású akkumulátor áll az Ön rendelkezésére.

Az MC5574-ben egy Intel XScale PXA270-es, 520 MHz-es processzor futtatja a Microsoft Windows Mobile 6.1 Classic operációs rendszert, így biztosítva a meglévő vállalati infrastruktúrával való minél teljesebb körű kompatibilitást, a fejlett biztonsági funkciókat, a rugalmas fejlesztési platformot és a korábbinál jobban használható VoIP lehetőségeket.

A készülék megnövelt, 128 MB RAM/ 256 MB FLASH memóriával szolgálja ki a futtatandó alkalmzásokat, valamint lehetőségünk van akár 2 GB-ig bővíteni a nem felejtő memóriát. Annak érdekében, hogy az ügyfelek folyamatosan csúcsteljesítménnyel használhassák a rendszert, a készülékhez kínáljuk a BCS Bronz Plus karbantartási szolgáltatást, melynek segítségével karbantartási és üzemeltetési költségeink előre kalkulálhatóak. Készülékeink továbbá új állapotban tarthatók 3 vagy akár 5 évig.

Vállalati robusztusság, menedzselhetőség és adatbiztonság

Az egyedülálló koncepción alapuló, és a hagyományos fogyasztóknak szánt okostelefonok vagy PDA-k életciklusát jóval meghaladó, 3-5 éves életciklussal rendelkező MC5574 modell IP54 védettségű és az MSP (Mobility Services Platform) menedzsment rendszerrel egyetlen készülékben kínálja a vezeték nélküli kapcsolódás, a mobil alkalmazás futtatás és a menedzselhetőség lehetőségét. A használatóból fakadó tőke- és üzemiköltség-megtakarítás és a dolgozók termelékenységének növekedése minden vállalkozás számára garantálja a beruházás gyors megtérülését.

Biztonsági szempontból a legújabb adatátviteli és titkosítási szabványokkal kompatibilis a készülék: WEP (40, 128), TKIP, AES, WPA, WPA2, 802.1x, EAP-TLS, TTLS, PEAP, LEAP, EAP-FAST

Ajánlatkérés