Motorola MC9090-G ipari terminál

Az MC9090-G elnevezés a pisztoly MC9000 (Gun) változatot jelenti. Az elegáns megjelenésű, ugyanakkor extrém strapabíró, robosztus kivitelű készülék ideális a vállalaton belüli árumozgatási feladatok megoldására. Alapkiépítésében két rádióval szerelt (WLAN és Bluetooth), amely egyrészt az on-line munkavégzést biztosítja a vállalat rádió frekvenciás hálózattal lefedett területén, valamint a vezeték nélküli perifériák csatlakoztatását, mint például a mobil nyomtató.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A készülék lézer, vagy kameraolvasóval is rendelhető, amely az 1D és 2D kódok olvasásán kívül fényképek készítését is lehetővé teszi. Kapható Windows Mobile illetve Windows CE 5.0 operációs rendszerrel  egyaránt.

Motorola MC9090-G általános ismertető

A Symbol adatgyűjtők közül az utóbbi évek legnépszerűbb, legkedveltebb típusa az MC9000 család. Extrém ipari környezetállóságával, törési tesztjeivel, flexibilitásával a kategória csúcsán helyezkedik el. Felhasználása ennek megfelelően az ipar, a gyártás, a logisztika területén jellemző.

A „G” verzió ergonómiailag úgy lett kialakítva, hogy kimondottan intenzív vonalkód olvasási tevékenységre ajánlott. Ennél a modellnél az extrém robusztusságot (1,8 méterig ütésálló) többek között a házzal egybeöntött nyél biztosítja, így a vásárlás előtt kell eldönteni, hogy a nyeles vagy a nyél nélküli változat előnyösebb a felhasználás szempontjából.

A nyél az eszköz súlypontjának közelében kapott helyet, így a kiegyensúlyozása ergonómiailag kifogástalan. Ha kézbe vesszük, könnyen, erőfeszítés nélkül kézben tarthatjuk az eszközt, és pontosan az olvasandó vonalkódra lehet irányítani a lézersugarat. A „Bluetooth”-os vezeték nélküli kapcsolat segítségével a személyes munkavégzés hatékonysága növelhető nyomtató vagy más periféria illesztésével.

Speciális magnézium házas tokozásának köszönhetően a törésteszteken kiváló eredményt mutat: derékmagasságból több ezerszer is leejthető, IP64 (por ellen tömített, fröccsenő víznek ellenálló) tokozása szinte alkalmazási környezetnek megfelel. 28, 43, 53 gombos, illetve VT terminál emulációs szabványos billentyűzete cserélhető, az alkalmazásra optimalizálható.

A legtöbb modell Microsoft Windows Mobile 2005-ös operációs rendszerrel kapható, de létezik WinCE 5.0 alapú változata is. Raktári alkalmazások esetén két fő indok miatt javasolt a a Windows CE verzió. Olyan programokat tartalmaz csak, amire a raktári dolgozóknak általában szüksége van, továbbá tartalmazza alapárban a magyar ékezetes karakterek megjelenítésére is alkalmas Telnet emulációs programot, előtelepített változatban.

Kijelzője 3,8 inch, azaz körülbelül 10cm átmérőjű, 1/4 VGA felbontású 65 ezer színnel vagy monokróm változatban kapható. Mindkét típus érintő-képernyős. Belsejében egy Intel gyártmányú, modern XScale típusú 624MHz-es processzor működik. SDIO kártyahely található benne, ami szintén a felhasználások körét bővíti. Kiképzése és operációs rendszere alkalmassá teszi fejhallgató csatlakoztatására, illetve élőbeszéd felismerésre (Voice-picking) és telefonos kommunikációra (VoIP).

Motorola MC9090-G ajánlott felhasználási területek:

  • „Vállalaton belüli” munkavégzés: raktári és árumozgatási feladatok
  • Egyéb logisztikai feladatok
  • Ipari gyártás és minőségbiztosítás
  • Hűtőházi alkalmazások

Motorola MC9090-G főbb tulajdonságai:

  • Microsoft Windows Mobile 2005, vagy Windows CE 5.0 operációs rendszer
  • TFT-LCD színes vagy monó érintőképernyő 65 ezer szín, 320×240 felbontás
  • Numerikus és alfanumerikus billentyűzet gombbal
  • 64/64MB vagy 64/128MB ROM/RAM
  • Mérete 23,4 x 9,1 x 19,3 cm, súlya 709 gramm akkumulátorral
  • IP64 védettségű, 1,8 méterről beton burkolatra leejthető
  • Back-up NiMH akkumulátor (15mAh) a fő memória védelmére
  • Belső, integrált antenna

Ajánlatkérés