Motorola MK1250 árellenőrző mikrokioszk

A leghatékonyabban dolgozó és legtöbb információval rendelkező áruházi munkaerőt kínálja a Motorola a kereskedelmi tevékenységet végző üzleteknek. Egy olyan asszisztenst, aki a nyitvatartás teljes ideje alatt folyamatosan megválaszolja a vásárlók mindennapos kérdéseit, ráadásul mindezt kellő alapossággal és fáradhatatlanul végzi. A Motorola új, többfunkciós fejlesztése különleges megoldás a kiskereskedelem számára.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A nagyobb tudású MK2250 Mini-kioszkkal összehasonlítva az MK1250-es változat kedvezőbb áron érhető el, köszönhetően annak, hogy színes képernyője kisebb, és nem tartalmaz sztereó hangrendszert. Segítségével a kiskereskedelmi egységekben a vásárlók célzottan érhetők el, közvetlen és hatékony promócióval az alatt az idő alatt, amit vásárlással töltenek.

MK1250 főbb alkalmazási lehetőségek

  • Termékismertetők és egyéb információk megjelenítése színes, grafikus formában
  • Megtekinthető az áruház térképe, bejelölve rajta a keresett termék pontos helyét
  • Alapfunkcióként egyszerű árellenőrzésre is használható
  • Hűségkártya használatával érvényesíthetők az egyedi, vásárlóra szabott kedvezmények
  • Tetszőleges reklámfelirat futtatható rajta, vagy a leolvasott termékkel kapcsolatos áruházi információ, akció, műszaki leírás
  • A kijelző alatt látható négy nyomógomb tetszőlegesen programozható, beállítható idegen nyelvű üzenet, vagy a termékkel kapcsolatos másfajta tudnivaló
  • Beléptető rendszerekben

Egyéb tulajdonságok

Mivel az MK1250 lelke egy programozható, mobil számítógép, így kizárólag működtető program kérdése, hogy az MK1250 segítségével megtudjuk, mikor érkezik az adott cikkből a legközelebbi szállítmány, várható-e a közeljövőben akció, vagy éppen milyen más terméket érdemes még szemügyre venni, mielőtt a pénztárhoz fáradnánk.

Az MK1250-es központi egysége egy nagyteljesítményű processzor, 32 MB Flash és 32MB sztenderd memóriával. A grafikus ábrák és szöveges üzenetek megjelenítésére alkalmas – opcionálisan érintős – 1/4 VGA méretű kijelző 320×240 pixel képpontból áll.

A vezetékes kapcsolat RS232/RS485 vagy Ethernet lehet, ám a legkönnyebben a vezeték nélküli WiFi 802.11b interfésszel ellátott eszközzel dolgozhatunk, ahol majdhogynem a falra rögzítés jelenti a legnehezebb feladatot. A külső olvasó csatlakoztatására is alkalmas berendezés a hagyományos egydimenziós kódon kívül felismeri az új GS1 databar és EAN összetett kódokat. Ismeri a legmodernebb titkosítási algoritmusokat, így a WPA Home és WPA Enterprise típusokat.

A WinCE környezetben elterjedt fejlesztői eszközökkel (Visual Basic, C#, Java) minden további nélkül tudunk alkalmazásokat fejleszteni az MK1200-re, mindössze a Symbol által ingyenesen biztosított SMDK könyvtárra van pluszban szükség.

Ajánlatkérés