Helytartó

Motorola MK2250 árellenőrző mikrokioszk

A leghatékonyabban dolgozó és legtöbb áruinformációval rendelkező áruházi munkaerőt kínálja a Motorola a kereskedelmi tevékenységet végző üzleteknek. Egy olyan asszisztenst, aki a nyitvatartás teljes ideje alatt folyamatosan megválaszolja a vásárlók mindennapos kérdéseit, ráadásul mindezt kellő alapossággal és fáradhatatlanul végzi. A Motorola új multimédiás és multifunkciós fejlesztése egyedüli megoldás a kiskereskedelem számára.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Elődjéhez, az MK 1000 minikioskhoz képest megállapíthatjuk, hogy az MK 2200-es változat jóval nagyobb kapacitású és sokoldalúbb on-line információs pult. Segítségével az üzletekben a vásárlók célzottan érhetők el közvetlen és hatékony promócióval az alatt az idő alatt, amit amúgy is vásárlással töltenek.

Főbb alkalmazási lehetőségek

  • Informatív termékismertető üzenetek küldhetőek rajta
  • Lejátszható a termékről szóló audio vagy video clip
  • Megtekinthető az áruház térképe, bejelölve rajta a keresett termék pontos helyét
  • Alapfunkcióként egyszerű árellenőrzésre is használható
  • Megoldás hűségkártyák alapján az egyedi kedvezmények érvényesítésére
  • Tetszőleges reklámfelirat futtatható rajta, vagy a leolvasott termékkel kapcsolatos áruházi információ, akció
  • A kijelző alatt látható négy nyomógomb tetszőlegesen programozható, beállítható idegen nyelvű üzenet, vagy a termékkel kapcsolatos másfajta tudnivaló

Kizárólag működtető program kérdése, hogy az MK2200 segítségével megtudjuk, mikor érkezik az adott cikkből a legközelebbi szállítmány, várható-e a közeljövőben akció, vagy éppen milyen más terméket érdemes még szemügyre venni, mielőtt a pénztárhoz fáradnánk.

Az MK2200 központi egysége nagyteljesítményű, 64 MB Flash memóriájú processzor, 64 MB memóriával. A grafikus ábrák és szöveges üzenetek megjelenítésére alkalmas VGA kijelző 640×480 pixel képpontból áll.

A vezetékes kapcsolat RS232/RS485 vagy Ethernet lehet, ám a legkönnyebben a vezeték nélküli 802.11b RF interfésszel ellátott eszközökkel (MK2250) dolgozhatunk, ahol majdhogynem a falra rögzítés jelenti a legnehezebb feladatot. A külső olvasó csatlakoztatására is alkalmas berendezés a hagyományos egydimenziós kódon kívül felismeri az új RSS és EAN összetett kódokat.

Beépített VT220 terminálemuláció segítségével tetszőleges HOST géphez csatlakoztatható. A termék sokoldalúságát bizonyítja, hogy C# nyelvű fejlesztői könyvtár tartozik hozzá, és API felületen keresztül programozható.

Ajánlatkérés