Motorola PPT8800 Ismertető

A PPT 8800-as egy vadonatúj területet nyitott az ipari és vállalati PDA piacon azáltal, hogy a Symbol legjobb vonalkódos adatbevételi teljesítményét nyújtja. Egyedülálló kombinációja a beépített egydimenziós kódok olvasására alkalmas szkennelési funkciónak, a WLAN, illetve Bluetooth technológiáknak.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Ilyen összeállításban a PPT 8800 sorozat, mint az első extreme ipari PDA megoldás, egy új sztenderdet indított el az ipari mobil kommunikációban. Magában foglal egy igen gyors Intel Xscale  PXA250 processzort, és a rugalmas Microsoft Windows CENET V4.1 operációs rendszert vagy PocketPC 2003-at (Windows Mobile 2003). A bőséges 32 vagy 64/128 MB RAM és 32/64 MB ROM memória valamennyi alkalmazáshoz kielégítő méretű. Robosztus felépítésének köszönhetően az eszköz kellően megbízható az úgynevezett „mission-critical”, azaz kritikus fontosságú alkalmazások támogatásában.

Szabványos WinCE 4.1 és Windows Mobile 2003 platform

A PPT 8800-ast kifejezetten azoknak az asztaluktól távol dolgozóknak fejlesztették ki, akiknek egy csúcsteljesítményű, de robosztus kivitelű kézi computerre van szükségük a mindennapokban. Ez a mobil eszköz gyorsaságával, teljesítményével, hatékony adatkezelési funkciójával az értékesítési lánc minden folyamatában hasznosítja magát.

Érintőképernyős kijelzője a Pocket PC terminálok között a legnagyobb (10cm, VGA), színes, valamint el van látva egy ún. optikailag továbbfejlesztett digitálizálóval, ami a visszaverődő fényt csökkenti. A rajta megjelenő információkat a fokozatokban állítható háttérvilágító funkciónak köszönhetően, kevéssé optimális fényviszonyok közt – pl. szürkületben – is le tudjuk olvasni.

A PPT 8800 egy igazi multimédiás termék: megtekinthetünk rajta demo anyagokat, sőt még ezek komplexebb, videoklip változatát is. Rendelkezik aláírás rögzítő alkalmazással és beépített mikrofonnal, valamint képes a benne eltárolt hangokat felismerni. A Symbol úgynevezett „premium performance” leolvasójával gyorsan és nagyon pontosan értelmezi az egydimenziós vonalkódokat.

A PPT 8800 Microsoft platformon működik így is alkalmazkodva az ügyfelek üzleti igényeihez. Teljesen kompatibilis minden standard 32 bites alkalmazásfejlesztő eszközzel. Kombinálva számos kiegészítő tartozékával, úgymint mobil nyomtató, billentyűzet, mágneskártya leolvasó, bátran mondhatjuk, hogy komplett értékesítést támogató és áruterítést segítő megoldás.

Robosztus kivitelben WLAN és Bluetooth kapcsolat

A PPT 8800 több nemzetközi nyelvet is „beszél”, így egy vállalatcsoport számára a globális telepítése és használata nem jelent gondot. Egyúttal egyedi igényeknek megfelelően skálázható és sokoldalú befogadóképességének köszönhetően megoldást jelent új technológiák bevezetésére is.

Szót kell ejtenünk a különleges mechanikai felépítéséről is: leejthető akár 1.5 méter magasságból anélkül, hogy sérülne, tömítései pedig biztosítják a védelmet mind a porral, mind a nedvességgel szemben (IP 54).

A tenyérnyi méret és a számtalan bővítési lehetőség teszi egyedülállóvá az eszközt. Egyes modelljeit kétdimenziós lézerolvasóval, 802.11b rádiós LAN illetve GSM/GPRS kártyával szerelik. A szabványos operációs rendszer lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy jelenlegi alkalmazásaikat egy hordozható eszközön is futtassák, az irodától távol, mobil környezetben.

Ajánlatkérés