NiceLabel Designer Pro

A Nicelabel Designer Pro címketervezővel minden Windows driverrel rendelkező nyomtatóhoz használható alkalmazható professzionális  címketervező és nyomtató program. A legkülönfélébb vonalkódos és RFID címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában.

Leírás

A Nicelabel Designer Pro Excel fájlokat vagy ODBC kapcsolatú fájlokat (MS SQL, Access, Oracle, DBF) adatbázisként használni, de a csv vagy txt kiterjesztésű fájlokat is használhatunk. A Nicelabel Pro amely komplex adattartalmú, grafikát, piktogramokat (amelyet a nagymennyiségű klipart melléklet tartalmaz), a szöveget (akár UNICODE alapú), és vonalkódot együtt tartalmazó címkék tervezését és nyomtatását biztosítja.

A program egyik fontos előnye az Express változatozottal szemben, hogy a szövegdobozokkal a szövegmezők könnyen méretezhetőek, például adatbázis beolvasása esetén betördelheti az új szövegtartalmat vagy kiszámolja és a megfelelő méretű, nem torzított betűméretet jeleníti meg. A program képes olyan speciális szabványok szerinti címketerveket készíteni és nyomtatni, mint az ASC (FACT) vagy a HIBC. Különböző nyomtatási feladtatok elkülönítésére alkalmas az elő- és utócímke készítés szolgáltatás

A Nicelabel Designer Pro szoftver előnye a többi általános címkenyomtató szoftverrel szemben, hogy a felhasználó a címkén megjelenő formázásával kapcsolatos minden speciális igényét megoldhatja a Visual Basic alapú programozás lehetőséggel. Például megoldható, hogy az adatok hossza alapján automatikusan különböző vonalkód formátumot rendeljünk, vagy megoldható különleges adatformázások például arab/római szám konvertálása.

A Nicelabel Designer Pro 2017 hálózati változata a nyomtatók száma szerint licenszelhető. Az új 2017-es változat már Windows 10 kompatibilis.

Főbb alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem
  • Szállítmányozás
  • Gyártás

Ajánlatkérés