Vocollect A710

A mai raktárok és elosztó központok olyan megoldásokat követelnek, amelyek üzemeltetése üzleti rugalmasságot biztosít miközben a meglévő technológiai beruházás felhasználhatóságát többszörözni tudják. Ez az oka annak, hogy a Honeywell Vocollect megoldásokat alkalmazza több mint 1 millió dolgozó a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Leírás

Ha munkatársainknak hangvezérelt technológiát adunk, amellyel szabad kezekkel dolgozhatnak a raktárban, akkor az pozitív hatással van a munkatársi teljesítményre és az üzleti értékteremtésre.

A Vocollect A730 Talkman terminál mellett, amely ötvözi a hangvezérlést és vonalkód olvasást egy mobil készülékben, Vocollect A720 és A710 mobil terminálokat választhatunk.

A Vocollect A720 terminál két TCO csatolófelületet biztosít, amelyek azonosak a korábban használt terminálok csatolófelületeivel. Az A720 a legjobb választás azon ügyfeleknek, akik olyan A700 Talkman megoldást keresnek, amely a vezeték nélküli és a vezetékes fejhallgató szettek alkalmazását támogatják.

A Vocollect A710 terminál kizárólag vezeték nélküli fejhallgató szettek és kiegészítők alkalmazását támogatja, ami a legjobb választás olyan hangvezérelt folyamatok esetében, ahol Bluetooth alapú fejhallgató szetteket és perifériákat alkalmaznak. Ez a készüléktípus ideális járműveket is alkalmazó munkafolyamatok kialakítása esetén.

A Honeywell, annak tudatában, hogy minden ügyfélnél megvannak a saját specialitásai, olyan megoldást kínál, amely többféleképpen testre szabható annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabban segítse az üzletmenetet.

Ajánlatkérés