Zebra 170Xi4 ipari nyomtató

A Zebra Xi4 sorozata a vonalkód nyomtatók legfelső kategóriáját képezi. Nincs még egy nyomtató, melyet ezekhez hasonlóan, akár a nap 24 órájában is folyamatosan lehetne terhelni. Az eszközöket elsősorban nagy igénybevételű és kivételes megbízhatóságot követelő ipari alkalmazásokra és különleges címkézési feladatokra tervezték.

Leírás

A hagyományos nyomtatóktól eltérően valamennyi Zebra nyomtató beépített ZPLII programozási nyelvvel rendelkezik, amelyet az SAP R/3 V4.6c vagy újabb verziója támogat, ezáltal az Xi nyomtatókra ugyanúgy nyomtathatunk, mint a megszokott lézerre. A nyomtató kinyomtatja az XML nyelven írt címketerveket is. Így illeszthetjük címkenyomtatónkat ORACLE WMS és MSCA környezethez.

Az Xi sorozat egyik legnépszerűbb nyomtatója a 203 dpi vagy 300 dpi felbontású 170Xi, kisebb felbontású (203 dpi) változat sebessége eléri a 30,5 cm/másodperc értéket, azaz a nyomtató egy A4 lap hosszúságú, maximum 180 mm széles címkét 1 másodpercnél gyorsabban nyomtat ki. A 170Xi4 nyomtatóval olyan, széles speciális szabványú címkéket tudunk nyomtatni, mint az ODETTE (autóipari), AIAG vagy EAN-128 paletta címke formátumok. A kinyomtatott címkékre az egy- és kétdimenziós vonalkódon kívül grafika, logó és tetszőleges fontkészlet kerülhet. A nyomtatóban gyárilag letöltve találjuk az európai és közel-keleti nyelvek UNICODE fontkészletét, opcionálisan a távol-keleti nyelvek is elérhetőek. A síkban elhelyezett nyomtatófej és a képpontonkénti energiakiegyenlítő rendszer E3 garantálja a mindenkor tökéletes nyomtatási képet, akár az első címkéről van szó, akár a tízezredikről. Az előlapon továbbfejlesztett LCD kijelző és LED-sor tájékoztat az aktuális nyomtatási állapotról és az esetleges hibaüzenetekről. A kezelőgombok használata egyszerű és több nyelven elérhető.

A 170Xi4 legfontosabb jellemzői:

 • Beépített ZPL programozási nyelv. A nyomtatók beépített ZPLII programozási nyelvvel rendelkeznek. A ZPL II egy címkeformátum leíró és nyomtató vezérlő nyelv
 • ZebraNet 7.0 és ZebraNet Bridge Beágyazott Web szerver és elektronikus üzenet generálás. A nyomtató tetszőleges böngészőn keresztül konfigurálható és vezérelhető. Az esetleges hibaüzenetekről elektronikus formában küld értesítést a hálózaton keresztül.
 • Beépített európai és közel-keleti UNICODE fontkészlet: A Unicode fonttal készített címke terv esetén mindig ugyanazt a nyomtatási képet kapjuk függetlenül attól, hogy hol tervezték.
 • Beépített ingyenes XML támogatás A nyomtató kinyomtatja az XML nyelven készített címketerveket így például közvetlenül használható ORACLE WMS és MSCA rendszerekben.
 • SAP támogatás. A nyomtató közvetlen használható a legújabb verziójú SAP rendszerekben.
 • Többnyelvű LCD kijelző. A nyomtató előlapján található LCD kijelző felől az eszköz valamennyi paramétere egyszerűen beállítható, többnyelvű, és az esetleges hibaüzenetekről is tájékoztat.
 • Nagyon finom nyomtatási-hőmérséklet állítás: 300 különböző érték, ez a tulajdonság különösen fontos szintetikus címkék nyomtatása esetén
 • Beépített belső óra és számlálók
 • IBM hálózati támogatás: A nyomtató a speciális Zebra nyomtató-szerverekkel (10/100, twinax, coax) segítségével képes két irányban kommunikálni IBM i-series (AS400) szerverekkel.
 • Az Xi4 sorozat alapkiépítésben tartalmazza az ZebraNet 10/100 Print Server-t, USB 2.0, soros és párhuzamos csatlakozási lehetőségeket.
 • Karbantartásmentes, gyűrődés-gátló mechanika. A fixen rögzített, tökéletesen párhuzamos fej, a festékszalag feszítést kiegyenlítő rendszer segítségével meggátolja a gyűrődést.
 • E3 pontonkénti hőmérséklet kiegyenlítés. Ez a különleges berendezés-orientált áramkör látja el a fej képpontonkénti vezérlését és az elő- és utóéletének figyelembe vételével a védelmét.
 • Címkeszerkesztő program: ZebraDesigner (ingyenes) vagy ZebraDesigner Pro (adatbázis kapcsolattal) vagy ZebraDesigner for XML (XML alapú címketervekhez)
 • Kettős címkeérzékelő szenzor, mellyel a normál stancolt címkék és a fekete vonallal jelölt (reflektív) címkék nyomtatása egyaránt biztosított.

Ajánlatkérés