Zebra GC420t asztali nyomtató

A legújabb Zebra GC420t sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-transzfer nyomtatójának a TLP2844-nek a modernizált változata. Az új GC sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Különlegessége, hogy a nyomtatóra – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli.

A Zebra GC420t egy termo-transzfer nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére vagy normál címkére festékszalaggal tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra.

A Zebra GC420t kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 8MB-os Flash memóriája elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.

Az új GC420t a többi Zebra nyomtatóhoz hasonlóan közvetlenül integrálható SAP alá. Továbbra is elérhető a ZebraLinkTM ezekre a modellekre is, amely meghibásodás vagy festékszalag-címke kifogyás esetén azonnali e-mail-t küld a rendszergazdának, üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtatók felett (WebView).

Ajánlatkérés