Zebra HC100 csuklópánt nyomtató

A Zebra HC100 kellékanyag kazettával működő csuklópánt nyomtatója teljes körű nyomtatási megoldást kínál az egészségügyben és a vendéglátó iparban dolgozók számára

Leírás

A Zebra teljes és integrált csuklópánt nyomtatási megoldása a kis helyigényű HC100-as nyomtatóból és az egyszerűen cserélhető, a Zebra által szabadalmaztatott mikroba ellenes Z-Band® Direct csuklópántokat tartalmazó kellékanyag kazettából áll. Ez az ügyes technológia érzékeli a csuklópánt típusát, amelyhez automatikusan beállítja a nyomtatási paramétereket, ezzel biztosítva a mindig megfelelő minőségű nyomatot.

A Zebra HC100 nyomtatási funkcióinak eléréséhez alig van szükség felhasználói beavatkozásra. Rövid gyakorlás elegendő a HC100-as használatához, vagy a kazetta cseréjéhez, mivel ezek egyszerűen és gyorsan elvégezhetők.

A Zebra HC100-as nyomtatót csuklópánt nyomtatásra tervezték. Az adminisztrátor gyorsan el tudja végezni a betegfelvételt, anélkül, hogy ki kellene cserélni a nyomtatóban a szalagot. Nincs nyomtatási veszteség, mint az előre, fix darabszámban nyomtatott csuklópántok esetén.

Az egyszerűen cserélhető, a Zebra által szabadalmaztatott antibakteriális Z-Band® Direct csuklópántokat tartalmazó kellékanyag kazetta állandó minőségű nyomtatást garantál.

  • A kazetta háromféle méretű csuklópánttal készül: felnőtt, gyermek, és újszülött
  • Minden kazetta címkén feltüntetik a méretet, színt, és cikkszámot, így könnyen azonosítható, hogy a nyomtató épp milyen csuklópántra fog nyomtatni

Ajánlatkérés

    Jelen weboldalon az űrlap kitöltése során, a személyes adatainak megadásával és elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy azokat az IBCS Hungary Kft. az Adatkezelési tájékoztatójában rögzítetteknek megfelelően kezelje.