Zebra LS3408-ER ipari olvasó

Az olvasó a raktári alkalmazásokban népszerű LS3200ER sorozatú nagytávolságú olvasót váltja fel. Az LS3408 ER ipari olvasók strapabírósága jelentősen nőtt: ütésállóbb lett, jobban ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, szélesebb hőmérséklet tartományban használható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az eszközzel elsősorban a szállítmányozás-logisztika területén, az iparban és a gyártás területén találkozhatunk. Fő jellemzője az extrém ellenálló képesség, a nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot felismeri ideális estben akár 15 méter távolságból. És nem csak távoli olvasásra kiváló, hanem közeli, kis méretű kód olvasására is. Ebben áll egyedisége.

Az LS3408 ER esetenkénti programozása nem-felejtő “Flash”-memóriában történik – így például új kódtípusok bevezetésekor nem kell kicserélni a berendezést, elég csak letölteni a működtető program új változatát. Az LS3408 ER olvasó egyik legfontosabb új tulajdonsága, hogy univerzális interfésszel rendelkezik, így ha egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk, elég csak a kábelt kicserélni. A megbízható LS 3408-as az ipari készülékek között egyedülállóan, 3 év garanciával kerül forgalomba!

Symbol LS3408 ER főbb jellemzői

  • 3 év kiterjesztett jótállás. A berendezés egyedülálló módon 3 év garanciával kerül forgalomba.
  • Az olvasási tartomány 10cm-től 15 méterig terjed, így nem szükséges külön olvasót beszerezni a közeli és a távoli alkalmazásokhoz.
  • Jobban látható lézerfény. A 650nm-es lézersugár jobban látható az emberi szem számára; így megkönnyíti a célzást, és gyorsabb olvasást biztosít. Ez előnyös azokon a munkahelyeken, ahol a környezeti fény túlságosan erős.
  • Ütésálló. Az olvasó 2 méterről leejthető akár betonfelületre is.
  • IP65-ös környezetállóság. Extrém védelem a fröccsenő víz illetve a por ellen
  • Állítható közeli illetve távoli olvasás. Az olvasót közeli olvasásra állítva, keskenyebb pásztázással könnyebben programozható a vonalkód olvasó
  • Különleges hang és- fényjelzés, Az olvasó tetején elhelyezett nagy kétszínű LED, valamint az állítható hangjelző, akár 80 dB-lel tájékoztat az olvasás sikerességéről.
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása. A 852 kódlaphoz történő hozzáférés nélkülözhetetlen a magyar ékezetes billentyűzeten dolgozó felhasználók számára
  • Univerzális interfész. Ha az olvasót egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk elég csak a kábelt kicserélni.
  • FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat.
  • ADF – automatikus adatformázás. Ez a különleges funkció biztosítja, hogy a leolvasott kódot tetszőlegesen módosítsuk, mielőtt a fogadó számítógép felé küldenénk. A felhasználó a szkenner beprogramozásával tudja a leolvasott kódokat módosítani, elkerülve az alkalmazói program módosítását.

Ajánlatkérés