Zebra LS3578-FZ ipari vezeték nélküli olvasó

Az LS3578FZ az ipari kivitelű LS3408FZ olvasó legújabb vezeték nélküli változata. Az új modell megőrizte az ipari felhasználásokban elsőszámú olvasási tulajdonságokat biztosító úgynevezett “Fuzzy” logikát, amely a rossz minőségű kódok olvasásában segít.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy ideális esetben – a bázis állomásra való közvetlen rálátás esetén – a hatótávolsága eléri a 100 métert, szemben a vezetékes olvasóval, amelyhez maximum 6 méter hosszú kábelt használhatunk. Ha nincs közvetlen rálátás (falak, állványok, polcok között) akkor a hatótáv 30-60 méter közötti.

Az új olvasó legfontosabb előnye, hogy képes közvetlenül más Bluetooth rádiós készülékekhez (pl. notebook, PDA) kapcsolódni. Az LS3578FZ úgynevezett batch módban is képes működni, azaz a leolvasott kódokat eltárolja és csak akkor küldi tovább, ha az RF kommunikáció helyreállt vagy ha visszahelyezzük  a dokkoló egységébe vagy ha leolvasunk egy vezérlő vonalkódot. Egy rádiós vevőegységhez maximum 3 olvasó csatlakoztatható egyidőben.

Az LS3578-cal elsősorban a iparban a gyártás területén, valamint raktárakban és disztribúciós központokban találkozhatunk. Fő használati értéke az extrém ellenálló képesség, a nagy megbízhatóság és az értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot olvassa.

Ajánlatkérés