Zebra LS4208 vonalkódolvasó

Az új LS4208 olvasó a Symbol legismertebb vonalkód olvasóját, az LS 4000-es sorozatot váltja fel, amelyből 9 év alatt több mint 1,8 millió darabot értékesítettek a világon. Az új olvasó különlegessége az asztali olvasókban már alkalmazott, többvonalas raszterező technika.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A közel párhuzamos vonalakban pásztázó olvasó – amely 200 pásztázást végez másodpercenként – segítségével gyorsabbá és egyszerűbbé válik az árucikkek egymás utáni, gyors olvasása.

Az új LS4208 strapabírósága eléri az iparban használt eszközök szintjét, probléma nélkül akár 1,8 méterről is leejthető kemény felületre. Az LS4208 az első olyan olvasó, amelyhez hamarosan megjelenik az az egyedülálló program, amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével a szkennerek beállításait távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását.

Az olvasó univerzális interfésszel rendelkezik, így nem szükséges új vonalkód olvasót beszerezni, ha változik mondjuk a pénztárgép típusa. Elegendő mindössze a csatlakozó kábelt kicserélni. Olvasási teljesítménye felülmúlhatatlan a kereskedelemben használt átlagos olvasókkal összehasonlítva. Opcionálisan állvány vásárolható hozzá, az IntelliStand-del az LS4208 kézi és folyamatos üzemmódban egyaránt használható. Az eszköz rendelhető továbbá elektronikus áruvédelem (EAS) deaktiváló opcióval. A vonalkód olvasó olvassa az új szabványú 14 jegyű globális azonosítóra (EAN-14) épülő RSS vonalkódokat és a 2-dimenziós kompozit kódokat egyaránt. A megbízható LS4208-as 5 év jótállásal kerül forgalomba!

Symbol LS4208 főbb jellemzők:

  • Többvonalas raszterező olvasás. A hagyományos lézerolvasóknál kétszer hatékonyabb olvasás. A gyorsabb olvasási teljesítménye miatt intenzív, akár egész napos használata sokkal kényelmesebb, nem fárasztó.
  • 5 év kiterjesztett jótállás, opcionálisan másnapi csere garanciával
  • Ütésálló. Az olvasó 1,8 méterről leejthető akár betonfelületre is
  • Nagyobb olvasási teljesítmény. Az olvasó sebessége 200 pásztázás/másodperc
  • Távoli menedzsmentre felkészítve. A hamarosan megjelenő szerver program segítségével lehetővé válik, hogy a már ismer adatformázási beállításokat, olvasási szabályokat egy távoli hálózati gépről végrehajtsuk
  • Temperált olvasó ablak. Karcolásálló, egyszerűen tisztítható üveg ablak.
  • Az olvasót olvassa az új RSS kódot, illetve a GTIN azonosítót.
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása.
  • Univerzális interfész. Ha az olvasót egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk elég csak a kábelt kicserélni. A Synapse interfész valamennyi létező számítógéphez és pénztárgéphez biztosítja a csatlakozást.
    FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: LS4208
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Megszűnt termékIgen
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés