Zebra MC2180 mobil terminál

Belépő szintű, univerzális vállalati mobil számítógép a közvetlen eladótéri és akár háttérraktári használatra. Az MC2180 rengeteg újdonságot kínál a felhasználóknak: kategóriájában a legjobb teljesítmény, ipari kivitel, kiváló ergonómia, rugalmas vonalkód olvasási lehetőségek, „rádió adó-vevő” üzemmód, központi menedzselhetőség, és elsők között érhető el az operációs rendszerektől való függetlenség is.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Motorola MC2180-as mobil terminálban egy Marvell XScale PXA320 624 MHZ-es processzor található, operációs rendszere az ipari szabvánnyá vált Windows CE 6.0, amely biztosítja a legmagasabb vállalati igényű alkalmazások futtathatóságát, Microsoft .NET alapú fejlesztő rendszer használatával.

A gyártó első olyan készüléke, amely képes a különböző operációs rendszerekre fejlesztett – HTML5 alapú – alkalmazásokat futtatni. Az MC2180 már a 802.11/bgn szabványú rádiót tartalmazza. A nagyméretű memória képessé teszi több alkalmazás egyidejű futtatására. Az MC2180 tökéletesen illeszkedik a Motorola MSP eszköz-menedzsment rendszerébe.

Az MC2180 olyan keskeny, mint egy iPhone, és akár zsebben is elfér. A kis méret ellenére a 2,8” méretű képernyője és a billentyűzet megsokszorozza a készülék használhatóságát.

Különlegességek: Wi-fi, BlueTooth, 2D lehetőség, érintőképernyő.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MC2180
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzettel

Ajánlatkérés