Zebra MC3190-Z RFID olvasó

A Motorola MC3190-Z gyorsabb, könnyebb és pontosabb adatgyűjtésre képes, mint elődei, aminek köszönhetően sokkal eredményesebb leltározást és eszköznyilvántartást lehet megvalósítani vele. A fejlett, nagy hatékonyságú RFID olvasó egység gyorsabb olvasási sebességgel dolgozik, ami már magában mutatja milyen hatékony munkaeszközről is van szó.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az MC3190-Z másik nagy előnye, hogy célzott, irányított leolvasásra képes. A készüléken lévő listából kiválasztható, hogy melyik RFID Tag-et szeretnénk megtalálni. Nem szükséges az olvasót közvetlenül ráhelyezni a címkére, ugyanis egyedülálló, irány független antennájának köszönhetően a nehezen hozzáférhető címkéket is le tudja olvasni és meg tudja keresni.

Ez az RFID olvasó, mint a saját osztályában legkisebb és legkényelmesebb eszköz, egész napos könnyű használhatóságot biztosít. A dolgozó kezébe veszi, majd hallható és látható jelek egyedi kombinációja elvezeti őt a keresett áruhoz. A készülék ugyanis erősödő hangjelzést ad, mind hangerőben és mind hangszínben, ahogyan a raktáros közeledik a kiválasztott termékhez, és eközben a kijelzőn látható csík is egyre jobban megnő.

A MC3190-Z legfontosabb előnyei:

  • Könnyen programozható, így költséghatékonyan és gyorsan telepíthetők rá a különféle alkalmazások.
  • Wi-Fi 802.11a/b/g vezeték nélküli kapcsolódásnak köszönhetően bármilyen vállalati környezetbe integrálható és azonnali adatfeldolgozásra képes, az üzem egész területén.
  • Hosszú élettartalmának, erős ütésállóságának (MIL-STD 810F) és nedvességtűrésének köszönhetően mindennapi igénybevételre kiválóan alkalmas.
  • Az MC3190-Z az európai RFID frekvencián működik (ETSI EN 302-208), de 2011 2. negyedévben az amerikai frekvencián (FCC Part 15) is elérhető lesz.

A következő videó jól szemlélteti az MC3190-Z működését, hogy miként képes megtalálni a keresett RFID taget.

Ajánlatkérés