Zebra MC3200 mobil terminál

Harmadik generációs, univerzális, vállalati mobil számítógép közvetlen háttérraktári és akár eladótéri használatra is. A Motorola egyik legsikeresebb fejlesztése az MC3200-as mobil terminál. Ez a sokoldalú eszköz akár Android Jelly Bean 4.1.1 operációs rendszerrel is működtethető, melyet Motorola MX szoftverrel is bővíthetünk.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A kategóriájában a legjobb teljesítménnyel rendelkező, ipari kivitelű mobilterminál kedvező ára mellett, rengeteg előnnyel és újdonsággal rendelkezik: kiváló ergonómia, rugalmas vonalkód olvasás, Push-To-Talk üzemmód, távoli eszközfelügyelet, valamint választható operációs rendszer.

Önálló használatra kész mobil adatgyűjtő. A Motorola MC3200-as mobilterminálban egy 1 GHZ-es processzor található. Az ipari készülékekben használatos Windows CE 7.0 operációs rendszer biztosítja a Microsoft .NET alapú fejlesztő rendszerrel együtt a legmagasabb igényű alkalmazások futtathatóságát. Ez a termék a gyártó első olyan készüléke, amely képes a különböző operációs rendszereken fejlesztett alkalmazásokat futtatni. A mobil adatgyűjtő a 802.11/a, b, g, n szabványú vezeték nélküli hálózatokon is működik. Nagyméretű memóriája képessé teszi számos egyéb alkalmazás, program futtatására is. Az MC3200 kiegészítői kompatibilisek a korábbi MC3000 család eszközeivel.

Ideális nagyságú; az MC3200 ergonómiailag ideális, a 3″-os képernyő és a billentyűzet megsokszorozza a készülék használhatóságát.

Változások: Wifi-s kivitel, Android operációs rendszer, távolabbi olvasási lehetőség, nagyobb CPU, nagyobb memória, -20 ⁰C-tól

Tulajdonságok:

  • Választható: Android operációs rendszer + Motorola MX
  • Robosztus kivitel, akár 1,5 m magasról többször leejthető kemény felületre
  • Push-to-Talk üzemmód
  • IP54 tokozás: védelem a víz és a por ellen
  • 3 év kiterjesztett jótállás
  • 3″-os méretű színes érintőképernyő, magas kontrasztú kijelző (320×320)
  • 32 MB-ig bővíthető microSD kártyabővítési lehetőség
  • Standard és Premium kivitel is elérhető
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MC3200
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés