Zebra MC55X vállalati digitális asszisztens

2012 elejétől rendelhető a Zebra MC55 nagysikerű vállalati asszisztensének újabb, 802.11n szabványú rádiós kártyával integrált verziója, az MC55N0 típusjelű model. A készülék szolgáltatásai megegyeznek a korábbi MC55 –tel, mint ahogy teljesen kompatibilis a korábbi tartozékokkal is. A vállalat falain belül az elsősorban menedzsereknek, mobil dolgozóknak ajánlott eszköz így nagysebességű hozzáférést biztosít felhasználójának a vállalati WLAN hálózathoz.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Miben új a 802.11n szabvány a korábbi 802.11g-hez képest?

A 802.11n néhány technológiai újítást alkalmaz, amivel nagyobb sebességet biztosít. Ilyen a MIMO (Multiple Input, Multiple Output), ami több antennát használ az adatok átvitelére. Egy adatcsatorna helyett három csatornán képes adni és kettőn venni adatokat. Másik újítás a több csatorna összekötése (channel bonding), ami két nem átlapoló csatornát használ egyidejű adatátvitelre. Ezzel is a sebességet lehet növelni. A harmadik újítás a hasznos adat optimalizálás (payload optimization vagy packet aggregation), amivel több adatot lehet egy-egy csomagba „betölteni” és átvinni.

Miben nyújt többet a 802.11n szabvány?

A sebesség növekedése egyértelmű előny. A 802.11g elvi 54Mbps sebessége legtöbbször 20-25Mbps effektív sebességet jelent. A 802.11n jelenlegi elvi 300Mbps sebessége ugyan szintén nem érhető el, de 100-140Mbps sebességet garantáltan elérhető (ez persze nagymértékben függ a fizikai környezettől, mint minden, ami WLAN-nal kapcsolatos). A hatótávolság szintén nagyobb az „n” szabványú eszközök esetében. Mérések és tesztek alapján a távolság ugyanolyan sebesség esetén kb. kétszeres a „g”-hez képest. Intel mérések szerint, ahol a „g” 1Mbps-t biztosított, ott a „n” hálózat 10Mbps feletti sebességet garantál.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MC55N0
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzettel

Ajánlatkérés