Zebra MC9090EX terminál

A növekvő felhasználói igényeknek köszönhetően megjelent az MC9000-es terminálok robbanás biztos kivitelben készülő változata. A BARTEC céggel együttműködve készül a szigorú ATEX szabványnak megfelelő európai változat. Az MC9000 EX (Explosion protected) változat azoknak a felhasználóknak készül, akik gyúlékony, éghető anyagok és gázok környezetében szeretnének mobil eszközzel dolgozni.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A robbanás biztos kivitelű eszközök minden alkatrésze speciális, különleges anyagból készül, beleértve a tartozékokat, akkumulátorokat egyaránt.

Négy igen jól felszerelt eszközt ajánlunk a megszokott szolgáltatási színvonalon Önöknek: ebből két típus GUN – azaz nyeles, és két típus K – azaz tégla-formájú. Az eszközök közös tulajdonságai:

MC9090EX sorozatú család (RoHS kompatibilitás)

  • Intel XScale Bulverde PXA270 Processzor (624MHz)
  • Windows Mobile 5.0 operációs rendszer
  • 64/128MB RAM/ROM, Blueooth V1.2
  • 28, 43, vagy 53, illetve VT, 3270, vagy 5250 emulációs billentyűzetes kivitel
  • 1GB-ig bővíthető SD/MMC kártyahely (memória céljára)
  • -20C tól + 50C -ig használhatóak
  • IP64 védettség

Az egyik Gun készülékben LORAX (nagytávolságú 10cm..15m) olvasót, míg a másikban Imager (képalkotót 1D/2D kódok olvasására) találunk a Symbol gyártási sorának megfelelőem. Az egyik tégla-formájú készülék standard lézerolvasóval, míg a másik Imager-rel szerelt.

A Pótakkumulátor sem az eredeti típus. Azt is átalakította a két gyártó. Külön hangsúlyozandó, hogy a rádiós elérési pontokat (AP-5131 Acess Point) is be tudjuk helyezni a robbanás biztos EX1-es mezőbe. Olyan külső védelmi borítást kap az antenna, ami nem teszi lehetővé, hogy a robbanás veszélyes gázok a gázok készülékhez felületéhez érjenek, viszont a rádióhullámokat átengedi. Vagyis a robbanás-biztos területet besugározza, adatokat továbbít oly módon, hogy a készülékkel zsinór nélkül tudunk dolgozni a veszélyes térben is.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: M9090EX
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzettel

Ajánlatkérés