Zebra MC9190-Z mobil terminál

Az elegáns megjelenésű, ugyanakkor extrém strapabíró, robusztus kivitelű mobilterminál ideális a vonalkódok mellett az RFID azonosítók olvasására is. A Motorola MC9190-Z RFID-t két rádióval szerelték fel (WLAN, Bluetooth), lehetővé téve ily módon a folyamatos online munkavégzést.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Motorola adatgyűjtők közül az utóbbi évek legnépszerűbb, legkedveltebb típusa az MC9000-es család. Extrém ipari környezetállóságával, törési tesztjeivel, flexibilitásával a kategória csúcsán helyezkedik el. Felhasználása ennek megfelelően az ipar, a gyártás, a logisztika területén jellemző. A Motorola MC9190-Z RFID terminál ergonómiailag fejlesztett külseje egy lineárisan polarizált RFID integrált antennával egészült ki. A készülék különböző olvasókkal rendelhető: 1D, 1D távoli olvasó, 2D Imager, és 2D DPM olvasóval is szállítjuk.

A „Bluetooth”-os v2.1 kapcsolat segítségével a személyes munkavégzés hatékonysága növelhető például mobil nyomtató illesztés segítségével.

A Motorola MC9190-Z RFID speciális magnézium házas tokozásának köszönhetően a törésteszteken kiváló eredményt ért el; IP64 (por ellen tömített, fröccsenő víznek ellenálló) környezeti mutatóval rendelkezik. Robusztussága miatt alkalmas a -20oC–os hűtőterekben való használatra is.

28/43/53 gombos, illetve VT terminál emulációs szabványos billentyűzet kiosztása könnyen kezelhetővé teszi. Későbbi változtatás a billentyűzet cseréjével is lehetséges. Jelenleg Microsoft Windows Mobile 6.5-ös operációs rendszerrel kapható.

A Motorola MC9190-Z RFID kijelzője érintőképernyős, VGA, 3,7” méretű, azaz körülbelül 10 cm átmérőjű. Belsejében a legújabb fejlesztésű Marvell, PXA320 típusú 806 MHz-es processzor működik. SDIO/MMC kártyahely található benne, ami szintén a felhasználások körét bővíti. Kiképzése és operációs rendszer támogatása is alkalmassá teszi fejhallgató csatlakoztatására, illetve élőbeszéd és telefonkommunikációra.

A készülék kameraolvasóval is rendelhető, amely az 1D és 2D kódok olvasása mellett fényképek készítésére is alkalmas. Windows Mobile 6.5 operációs rendszerrel kerül forgalomba.

A Motorola MC9190-Z RFID mobilterminál ajánlott felhasználási területei:

  • „Vállalaton belüli” munkavégzés: raktári feladatok
  • RFID lehetőségek kiterjesztése
  • Egyéb logisztikai feladatok
  • Ipari gyártás és minőségbiztosítás
  • Hűtőházi alkalmazások

Ajánlatkérés