Zebra MK4000 ügyfélterminál

Mai modern világunkban az egyik legfontosabb feladat a keresett információ minél rövidebb idő alatt történő megtalálása. Erre a feladatra összpontosítanak az úgynevezett önkiszolgáló ügyfélterminálok, melyek sok területen jelen vannak életünkben, bevásárló központokban, kiállításokon, szállodákban, közlekedési csomópontokban. A Motorola ügyfélterminálok legnagyobb előnye, hogy gyorsan és minmális költséggel üzembehelyezhetők.

Leírás

Az ügyfélterminált a gyakorlatban egy készséges asszisztensként képzelhetjük el, ami akár napi 24 órán keresztül dolgozik és ez alatt folyamatosan választ ad az ügyfelek mindennapos kérdéseire. Mindezt kellő alapossággal és fáradhatatlanul végzi.

Az új MK4000 Mikro kioszk előnye a korábbi terminálokhoz képest a nagyobb méretű (30cm) és laposabb (6 cm) érintő képernyő. Az MK4000 VESA szabványú csatlakozóval és USB csatlakozó segítségével illeszthető könnyedséggel a Zebra kioszk nyomtatóihoz.

Főbb alkalmazási területek

  • Termékismertetők és egyéb információk megjelenítése színes, grafikus formában
  • Áruházakban árellenőrzés és készletszínt lekérdezés
  • Hűségkártya használatával érvényesíthetők az egyedi, vásárlóra szabott kedvezmények
  • Tetszőleges reklámfelirat futtatható rajta, vagy a leolvasott termékkel kapcsolatos áruházi információ, akció, műszaki leírás
  • Repülőjegyek, vonatjegyek, közlekedési jegyek értékesítése és nyomtatása (Zebra kioszk)
  • Önkiszolgáló „Check-In” bejelentkezés a reptereken
  • Ügyfél tájékoztatók a hotelek várójában, be- és kijelentkezés
  • Belépőjegyek különböző rendezvényekre és előadásokra: mozi- színház, és koncertjegyek
  • Vizsgálatokra jelentkezés egészségügyi intézményekben
  • Szolgáltató cégek és állami hivatalok ügyfélszolgálatainak ügyintézési rendszere
  • Beléptető rendszerek, munkaidő nyilvántartás

MK4000 egyéb tulajdonságok

Az MK4000 lelke egy programozható, mobil számítógép, amelynek központi egysége egy nagyteljesítményű processzor, 64 MB Flash (SD kártyával 8 GB-ra növelhető) és 128 MB sztenderd memóriával. A grafikus ábrák és szöveges üzenetek megjelenítésére alkalmas érintő képernyő (30,74 cm-es) SVGA méretű kijelző, 600×800 pixel felbontású.

A vezetékes kapcsolat USB vagy Ethernet lehet, ám a legkönnyebben a vezeték nélküli WiFi 802.11abg interfésszel ellátott eszközzel dolgozhatunk, ahol majdhogynem a falra rögzítés jelenti a legnehezebb feladatot. A külső kézi vonalkód olvasó csatlakoztatására is alkalmas berendezés a beépített vonalkód olvasó típusától függően a hagyományos egydimenziós kódon kívül felismeri a kétdimenziós kódokat mint például a GS1 Databar.

A Windows CE 5.0 környezetben elterjedt fejlesztői eszközökkel (Visual Studio .NET 2005, C, Java) minden további nélkül tudunk alkalmazásokat fejleszteni az MK4000-ra, mindössze a Motorola által ingyenesen biztosított SMDK könyvtárra van pluszban szükség. Böngésző alapú programok esetén nagy segítség az MK4000 ingyenesen telepített Symbol Pocket Browser, amelybe közvetlenül, köztes programok nélkül lehet vonalkódot beolvasni.

Az MK4000 kompatibilis a Motorola távoli eszköz menedzsment szoftverével, az MSP-vel, segítségével távolról ellenőrizhetjük és átkonfigurálhatjuk a terminálokat. A 3 db USB csatlakozóval könnyen csatlakoztathatunk különböző perifériákat, például mágnes-kártyaolvasót, nyomtatót, billentyűzetet.

Ajánlatkérés