Zebra MT2070 memóriás vonalkódolvasó

A Zebra MT2070 terminál egy rendkívül univerzális eszköz, gyakorlatilag minden vonalkód olvasót helyettesíthetünk vele. Az MT2000-es sorozat egyedülálló módon négy készülék az egyben: egyszerre vezetékes és vezeték nélküli olvasó, hagyományos vonalkódos adatgyűjtő valamint vezeték nélküli mobil számítógép.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az MT2000 terminál váltja le az egyik leghosszabb ideig gyártott adatgyűjtőt a Phaser sorozatot. A Phaser sorozatú adatgyűjtőkön egy egyszerű MCL alapú fejlesztő rendszerrel lehetett alkalmazásokat gyorsan, és egyszerűen fejleszteni. Az új MT2000-en már a mobil számítógépeken is használható Windows alapú MCL 3.0-ás verziója használható. Míg a csak Bluetooth rádióval rendelkező MT2070-es terminálon az MCL kliens ingyenesen használható, addig a WLAN-nal szerelt MT2090-esen csak előtelepített kliens található.

Mindkét MT2000-es változat Bluetooth rádiója segítségével használható vezeték nélküli vonalkód olvasóként is. A hatótávolság mintegy 50-100 méter. Az eszköz képes 125 darab 13 jegyű vonalkódot eltárolni és később áttölteni, hasonlóan mint az LS3578-as. Az MT2000-hez jelenleg választhatóan négy fajta vonalkód olvasó rendelhető: lézer szkenner az egydimenziós kódokhoz, normál és nagyfelbontású képalkotó egység az egy és kétdimenziós vonalkódok és képek irány független olvasására, valamint DPM kód olvasó.

Az MT2070 és az MT2090 terminálokat akár vezetékes vonalkód olvasóként is használhatjuk,egy másik Symbol vonalkód olvasó univerzális kábelének csatlakoztatásával. A terminálhoz rendelhetünk tartó állványt, illetve elérhető a vezetékes vonalkód olvasók megszokott EAS áruvédelmi rendszere is. Az MT2000-es a korábbi Phaserhez hasonlóan kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, könnyű kézbe fogni és tartani. A sárga színű nyomógomb a tenyér könnyed összeszorításával, két ujjal kezelhető, így a kéz egész napos, intenzív munkavégzés esetén sem fárad el.

AZ MT2000-es különleges architektúrájú, vezetékes és vezeték nélküli szkenner, adatgyűjtő és mobil számítógép, mely programozható adatgyűjtőként vagy Windows alapú kézi számítógépként is használható.

Ajánlatkérés