Zebra P110i kártyanyomtató

A Zebra egyoldalas kártyanyomtatóinak legújabb és legkisebb méretű nyomtatója az új P110i jelű modell. A kártyanyomtatók között csak a P120i és a P110i nyomtatókhoz lehet rendelni a nyomtató elejére szerelt különleges CardSenseTM nevű kártyaadagoló egységet, amely az ATM terminálokhoz (bank automatákhoz) hasonlóan fogadja egyesével a kártyákat. A készülékek szublimációs eljárással (színes) illetve termál-transzfer (monokróm) eljárással nyomtat, a készítendő kártyák egyik oldalára nyomtatva.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A műanyag kártyákra vonalkódokon kívül grafika, logó és alfa-numerikus karakter, valamint fénykép is kerülhet. A nyomtató színes és monokróm kártyák készítésére egyaránt alkalmas. A nyomtatóval a kártyákra hologrammal ellátott vagy egyszerű átlátszó kaparásálló bevonatot tudunk felvinni speciális festékszalag segítségével. A nyomtató az új „i” (intelligens) nyomtató sorozatnak a tagja, amelyek festékszalag kazettái jobb minőségű színes nyomtatást tesznek lehetővé, illetve a festékszalag fogyását automatikusan figyeli, és figyelmeztetést küld a festékszalag kifogyása előtt. A P110i nyomtató új Load-N-GoTM jelű festékszalagjaiba beleintegrálták a kártyatisztító egységet, így egy mozdulattal mindkét modul cserélhető.

Zebra P110i kártyanyomtató alkalmazások

  • Irodákban, beléptető kártyák készítésére
  • Kereskedelem, Hűségkártyák, vásárlói kártyák
  • Klubokban, Szórakozó helyeken exkluzív tagsági kártyák kibocsátása a vendégek részére.
  • Üzemek, gyárak, ahol a munkaidő nyilvántartásban segíthet a kártya a pontos munkaidő elszámolásban

Zebra P110i különleges funkciók

A Zebra P110i nyomtatóval egy és kétoldalas, színes és monokróm kártyák készíthetők. A nyomtatás színe lehet egyszínű fekete, kék, fehér, vagy színes, illetve normál védőréteg vihető fel a kártyára. A kártyák lehetnek hagyományos alap- vagy mágneskártya (bankkártya) kivitelűek. A mágneskártyák kódolása – az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel – a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető.

A Zebra P110i kártyanyomtató legfontosabb tulajdonságai

  • Windows  2000 és XP driver: A nyomtatóval bármilyen szövegszerkesztő (Word) programból, grafikai és kiadványszerkesztő rendszerből vagy adatbázisok esetén címke tervező és nyomtató programból (NiceLabel) programból készíthetünk egyszerűen kártyákat
  • 16 karakteres LCD kijelző Az LCD kijelző segítségével azonnal információt kapunk a nyomtató állapotáról
  • Színes vagy egyszínű 300dpi felbontású nyomtatás. A nyomtatóval színes vagy egyszínű fekete, kék illetve fehér szín vihető fel a kártyára.
  • Gyors és egyszerű egyoldalas nyomtatás. A nyomtató egyszerre a kártya egyik oldalát nyomtatja több színnel 30 másodperc alatt.

Zebra P110i opciók

  • Mágneskártya kódoló (alsó vagy felső csík) egység (30 mil vastag kártyákhoz) 3 sávos HiCo/LoCo
  • CardSenseTM Egyes kártyaadagoló egység
  • Induló készlet (200 db kártya + 1 YMCKO festékszalag)
  • Tisztító készlet

Ajánlatkérés