Zebra RFS4000 Switch

A Motorola RFS4000 típusú integrált kontrollere a kis és középvállalatoszámára valamint a nagyvállalatok telephelyeinek vezeték nélküli ellátására biztosít 802.11n típusú WiFi vezeték nélküli megoldást egy dobozban.

Leírás

A vezeték nélküli kontroller a Motorola WiNG operációs rendszerét futtatja, amely többszáz vékony és adaptív elérési pont (access point) vezérlésére alkalmas. Úgy tervezték, hogy minden felhasználó számára gyors, biztonságos és megbízhatóan működő vezeték nélküli kapcsolat álljon rendelkezésre.

A WiNG rendszerben gyors barangolás, teljesítmény takarékos működés és automatikus csatorna kiválasztás történik. Ezen felül az RFS4000-ben a rendelkezésre álló csatorna kapacitás korrekt elosztását biztosító protokollt valamint az adóteljesítményt a mobil eszköz mozgásához igazító mechanizmust találunk. A megoldást SMART RF technológiának nevezik.

A kiváló IP alapú hangminőséget a 802.11e szabványnak megfelelő QoS szolgáltatás garantálja, és nem csak sztenderd elérési pontok esetén, hanem MESH hálózati üzemmódban egyaránt.

Az RFS4000 egy teljes funkcionalitású vezetékes és vezeték nélküli kontroller, amely résmentesen garantálja a végponttól végpontig tartó hálózati biztonságot és menedzsmentet. A 2-7-es rétegben működő tűzfal funkció elsősorban a vezeték nélküli hálózati támadások kivédésére szolgál, valamint az idegen vezetékes és vezeték nélküli eszközök beazonosítására és a hálózatból történő automatikus kizárására.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: RFS4000
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Kontrollerek

Ajánlatkérés