Zebra RFS6000 Switch

Az RFS6000 közepes és nagyvállalatok számára fejlesztett vezeték nélküli kontroller, amely egyesíti a Wi-Fi, az új 802.11n és az RFID technológiát. Az RFS6000 az első olyan termék, amely egy robusztus és biztonságos architektúrában egyesíti a legmodernebb adat és hangátviteli kapcsolatokat.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az RFS6000 egyedülálló termék a piacon abban az értelemben, hogy az első olyan vezeték nélküli „RF switch” az iparágban, amely 4 egymástól különböző, rádiófrekvenciás hálózati funkciót képes egymaga ellátni. Egyrészt a vezeték nélküli Wi-Fi hálózatok központi elemét jelenti, másrészt biztosítja a jó minőségű vezeték nélküli hang- és képátvitelt (VoWLAN). Ezen felül fel van készítve RFID olvasók integrálására, valamint támogatja az úgynevezett MESH architektúrát, azaz a saját magát felépítő és öngyógyító vezeték nélküli architektúrát.

A MESH hálózatot elsősorban kültéri alkalmazásokhoz tervezték, olyan terepviszonyok közé, ahol az elérési pontok vezetékes csatlakozását nem lehet kiépíteni vagy túlságosan költséges volna. Az RFS6000 közel 30 Wattos portonkénti tápellátása biztosítja a 802.11n típusú Access Pointok vezérlését is.

A közepes és nagyméretű vezeték nélküli hálózatok vezérlésére alkalmas egység a működtetési költséget is minimalizálja azzal, hogy központi felügyelet alá vonja a teljes vezeték nélküli hálózat működését, így egy pontból történik a teljes vezeték nélküli hálózat vezérlése, és ezen az egységen keresztül lehet a hálózat valamennyi paraméterét beállítani vagy szükség esetén módosítani.

Az új RFS6000 támogatja valamennyi vezeték-nélküli szabványt, szoftver-frissítésen keresztül pedig a még kialakítás alatt lévőket is. Így például újabb verziója már a Wi-MAX vezeték nélküli rendszert is támogatja majd. Skálázható, különlegesen nagy teljesítményű, és rendkívül alacsony a meghibásodási rátája.

A Motorola (Symbol) vezeték nélküli hálózatok már megszokott funkcióin – mint a mobil adatgyűjtők barangolásának támogatása, akkumulátor takarékos üzemmód, teljesítmény kiegyenlítés a cellák között – kívül számos újdonságot találunk a következő generációs (Wi-NG) RF switch-nek is nevezett RFS6000-ben.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: RFS6000
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Kontrollerek
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés