Zebra TC70 vállalati digitális asszisztens

A Zebra TC70 érintőképernyős kézi számítógépe lehetővé teszi a nagyvállalati környezetben dolgozók számára a folyamatos kommunikációt, valamint a zökkenőmentes hozzáférést az adatokhoz az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra terméke olyan kifinomult, mint egy napjainkban használatos okos mobil eszköz, mégis úgy tervezték, hogy kritikus üzemben is jól működjön és maximálisan kiszolgálja a vállalkozásban felmerülő igényeket. A 4,7 inch-es kijelzőt szabadkézzel, kesztyűben vagy akár érintőceruzával is használhatjuk anélkül, hogy az adatbeviteli mód beállításait módosítani kellene.

Az eszköz akár négyszer hangosabb egy átlagos mobiltelefonnál és a zajszűrő technológiának köszönhetően a TC70 kristálytiszta érthetőséget biztosít a vonal mindkét oldalán.  Push-to-talk megoldása révén akár walkie-talkie-ként is használható, ezzel is támogatva a gyors információáramlást.

A kiegészítő applikációk, mint például az MX, vállalatok számára is biztonságosan használható operációs rendszerré teszik az Android alapon működő készüléket. Használatával kiemelt hatékonyságot érhet el a kereskedelmi területeken és a gyártásban egyaránt.

A TC70-es eszközt úgy tervezték, hogy megfeleljen az üzleti élet mindennapos elvárásainak. Ütés- és vízálló kivitelének köszönhetően ideális választás lehet kiskereskedésekben, raktárakban, szabadtéri vásárlóterületeken, vagy kültéri fogadó dokkon.

Főbb alkalmazási területek

  • Kiskereskedelem
  • Mobil fizetés
  • Raktár menedzsment
  • Tárgyi eszköz menedzsment
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC70
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Akkumulátor:Li-Ion
CPU:Dual Core 1.7GHz
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP67
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Hálózati csatlakozás:Bluetooth, USB 2.0 High Speed, WLAN
Helymeghatározás:beépített GPS
Alkalmazási területek:raktározás
Kijelző méret:4.7"
Memória:1 GB RAM
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n/d/h/i
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés