Zebra TC8000 érintő terminál

A Zebra új billentyűzet nélküli Android operációs rendszerrel elérhető ipari terminál családja a TC8000 széria. Erősebb külső, akár három műszakon át használható akkumulátor, vadonatúj forma jellemzi leginkább a készüléket.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra új eszközével a gyártói tesztek, vizsgálatok alapján akár 14%-kal nagyobb hatékonyságot érhetünk el a forradalmi formatervezésnek köszönhetően. A TC8000 ugyanis innovatív dőlésszögű érintőképernyőjével lehetővé teszi, hogy a szkennelés és a képernyő leolvasása a készülék mozgatása „billegtetése” nélkül történjen. Kevesebb mozgás, nagyobb időmegtakarítás. A TC8000 az új All-Touch terminál emulációs alkalmazással vásárolható meg, mely gyorsan, könnyedén alakítja át a hagyományos „zöld képernyős” terminál emulátori alkalmazásait elegáns, intuitív érintőképernyővé. Így egyszerűsíthető és felgyorsítható az adatbevitel folyamata.

A gördülékeny üzemeltetéshez az egyedülálló IBCS Essential Plusz karbantartási szolgáltatást kínáljuk, amely a normál használat mellett előforduló valamennyi meghibásodásra fedezetet nyújt, beleértve a véletlenszerű törést és sérülést.

Főbb alkalmazási területek:

  • Raktárak
  • Logisztikai központok
  • Kiskereskedések
  • Gyártás
  • Hűtőházak, akár -25°C-ig
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC8000
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Memória:16 GB RAM
Kijelző méret:4"
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n/d/h/i
CPU:Dual Core 1.7GHz
Alkalmazási területek:gyártás, raktározás
Akkumulátor:cserélhető és újratölthető Lithium Ion
Hálózati csatlakozás:Bluetooth, USB 2.0 High Speed, WLAN
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Környezeti ellenállóság:IP65
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Operációs rendszer:Android
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés