Zebra VC80 targoncaterminál

Az anyagmozgatásban dolgozó munkatársak számára a hatékonyság növelés és a feladatok pontos ellátása érdekében szükség van a Windows applikációk folyamatos mobil elérésére. A Zebra új targoncaterminálját, a VC 80-at úgy tervezték, hogy ehhez teljes körű támogatást nyújtson.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A VC80 terminál támogatja a legújabb 802.11ac Wifi szabványt, mely garantálja a lehető leggyorsabb WLAN adatcserét. A Zebra új eszköze választható érintőképernyős monitorral, vagy akár billentyűzetes kivitelben is. A fűtött kijelző, billentyűzet és akkumulátor miatt a terminál jól használható hűtőkamrákban vagy a kinti mínuszokban is. A nagy felbontású kijelző könnyen és minden fényviszony között jól olvasható. A szkenner vagy a futó applikációk visszajelzéseit az elülső hangszórók biztosítják a leghangosabb környezetben is.
Az eszköz masszív kivitelezésének köszönhetően beltéri és kültéri környezetben is megállja a helyét, ellenáll a rázkódásnak a szélsőséges környezeti hatásoknak, üzembiztonságát minden körülmények között megtartja. Por és vízálló, IP66 védelemmel bír. Kialakításának köszönhetően a terminál könnyen rögzíthető gépjárművek fedélzetén, legyen az targonca, daru, kamion stb.

A gördülékeny üzemeltetéshez az egyedülálló IBCS Essential Plusz karbantartási szolgáltatást kínáljuk, amely a normál használat mellett előforduló valamennyi meghibásodásra fedezetet nyújt, beleértve a véletlenszerű törést és sérülést.

Tulajdonságok:

  • 10,4″ érintő képernyő XVGA, 400 vagy 1000 NIT LED háttérvilágítás
  • 802.11 a/b/g/n/ac WLAN
  • Nagyteljesítményű Dual Core processzor
  • Széles hőmérséklet tartomány: -30°C…+50°C
  • Fűtött képernyő
  • Könnyű felszerelhetőség targoncára

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: VC80
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Targonca és gépjármű terminálok
Operációs rendszer:Microsoft Windows
Működési hőmérséklet:-30 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP66
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n/ac
Kijelző méret:10.4"
Alkalmazási területek:gyártás, raktározás, szállítmányozás
CPU:Dual Core 1.33GHz, Quad Core 1.91GHz
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés