Zebra WT6000 csuklóterminál

A Zebra WT6000 típusú hordozható terminál kisebb és könnyebb mint bármelyik korábbi modell és bármilyen csuklóméret esetén maximális kényelmet biztosít a munkavégző számára: a dolgozó mindkét keze szabad, a nagyobb képernyő több lehetőséget biztosít intuitív grafikus Android alkalmazások megjelenítésére.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra eszköze  új szintre emeli a munkavégzés hatékonyságát és pontosságát valamennyi raktári árumozgatást végző és csomagoló munkahelyen dolgozó számára.
A WT6000 csuklón hordható terminál sokféleképpen használható:

  • teljesen hangvezérelt
  • billentyűzetes
  • érintőképernyős
  • billentyűzetes adatbevitellel kombinált hangvezérelt változatban.

Vonalkód olvasáshoz RS6000 gyűrűszkenner valamint HS 3100 Headset kapcsolható a készülékhez.

Az eszközre kombinált hangvezérelt megoldás telepíthető, amely a komplett hordozható megoldáson belül sikeresen egyesíti a hang illetve beszéd alapú megoldásokat és a vonalkód leolvasó és feldolgozó képességeket. A dolgozók valós időben beszéd által kapják az utasításokat, válaszolni tudnak rá.  Emellett látják az információt a WT6000 képernyőjén, vonalkódokat tudnak leolvasni illetve fényképeket tudnak készíteni a gyűrűs scanner segítségével valamint cimkéket tudnak nyomtatni. És mindezt egy munkafolyamaton belül.

A készülék a derékon övre, illetve a csuklóra rögzítve hordható. Emellett már a karon is egyszerűen rögzíthető, egy gomb elforgatásával biztosítja a tökéletes és kényelmes rögzítést. A nyomási pontok ez által kiküszöbölésre kerülnek és a kartartó rögzítve marad a helyén. Az új rugalmas és légtelenített szilikon tok kényelmes még a csupasz bőrön rögzítve is.

A WT6000 termék fejlesztése mögött a piacvezető Zebra vonalkódolvasók területén szerzett több mint 30 éves tapasztalata, valamint a csuklón hordható adatgyűjtők területén végzett több mint 20 éves fejlesztési, értékesítési és üzemeltetési tapasztalata áll. Ennek köszönhetően a ma elérhető legkorszerűbb technológiát testesíti meg a WT6000-es a hordozható ipari mobil eszközök területén. A továbbfejlesztett ergonómia komfortosabb használatot, a robusztusabb kialakítás pedig széleskörű alkalmazhatóságot biztosít.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: WT6000
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Vezeték nélküli:Vezetékes
Hálózati csatlakozás:WLAN
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés