Gyártás és feldolgozóipar | IBCS

Gyártás és feldolgozóipar

A gyártás és feldolgozóipar során alapvető feladat az alkatrészek, részegységek és szerelési anyagok optimalizálása, eljuttatása a gyártósor felé. A folyamat viszontirányban is fontos, hiszen a hulladék kezelés vagy a gyártósor átállítása a raktárba történő visszaszállítást igényli. Az IBCS gyártási mobil megoldásai biztosítják a mindehhez szükséges címkézést, jelölést és erőforrás szervezést, sőt azt is lehetővé teszik, hogy az így összegyűjtött részletes adatok bekerüljenek a gyártó pénzügyi nyilvántartásába. Legyen szó akár néhány összetevőt igénylő vegyipari gyártásról, több ezer alkatrészből összeszerelt elektronikai berendezésről, ipari gyártmányok egyedi azonosítóval történő ellátásáról vagy pedig a gyártási folyamat minden egyes állomását rögzítő gyógyszeripari megoldásról, minden esetben magas minőségi követelményeknek kell megfelelni.

Az IBCS olyan megoldásokat szállít, amelyek révén lehetőség van a gyártásban előforduló egyes eszközök, alkatrészek, áruk és termékek helyének és mozgásának pontos nyomon követésére, az így nyert információ azonnali továbbítására, vagy éppen a készletinformációk összeállítására. Mindennek hátterében a legkülönbözőbb technológiák ötvözése áll: vonalkód, DPM és RFID technológia, vezeték nélküli hálózatok és adatbeolvasó eszközök egységesen kezelt, szoftver által irányított és a vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó megoldásáról van szó.

Az IBCS által kínált komplex megoldások mindezekbe a folyamatokba a dolgozókat a folyamat lényegesen tényezőjének tekintik, gyors elérésük és a velük végezhető kommunikáció csökkenti a felesleges munkavégzést, növeli a munka eredményességét.

gyártósor