Hírek

EVIDEI Eszközleltár

Az EVIDEI eszközleltár gyors, pontos és hatékony szoftveres megoldást kínál a tárgyi eszközök nyilvántartására és nyomon követésére. Az IBCS saját fejlesztésű megoldása az RFID címkék vonalkódoknál is hatékonyabb beolvasásával gyorsítja a munkát.

+ Tovább

Digitálisan aláírt, EU-kompatibilis oltásigazolási rendszert fejleszt az IBCS

A széles körben elterjedt, megbízható és szabványosított nyilvános kulcsú infrastruktúra (PKI) és végső soron az elosztott főkönyvi technológia (DLT) használata megvéd a csalások ellen, és egyúttal megkönnyíti az adatkezelést is.

+ Tovább

Vegyszer- és oldószerálló címkék

Az ipari alkalmazásokban (gyártóberendezések, tárolóedények, készletek) történő nyomon követés - akár extrém körülmények között is - nélkülözhetetlen részét képezi a sikeres munkavégzésnek. Vegyszer- és oldószerálló címkéink segítségével ez a feladat könnyedén teljesíthető.

+ Tovább

Soron kívüli frissítéssel kerülheti el a Windows összeomlását címkenyomtatáskor

Izgalmasra sikeredett a Windows 2021. márciusi összesített frissítése, amely nem illeszkedett jól minden nyomtató illesztőprogramjához. A probléma azonban már orvosolható egy újabb, soron kívüli frissítéssel.

+ Tovább

Következő szintre lép a technológiai modernizáció

A járványhelyzet több területen, így például a távmunka vagy a videó kommunikáción alapuló kapcsolattartásban, a virtuális boltokban történő termékvásárlásban és a kiszállításban is felgyorsította a digitális modernizációt.

+ Tovább

Ajánlatkérés