Hírek

Színes címke nyomtatás az IBCS-nél

Kellékanyag részlegünk szolgáltatásait színes címke nyomtatással bővítettük. A legtöbb nyomdával ellentétben, szakembereink a kisebb megrendeléseket is kedvező áron, klisé költség nélkül, rövid határidővel elkészítik.

+ Tovább

Rendszerátállás a Zebra Technologies-nál

A Zebra Technologies jelentős változtatást, átállást hajt végre online rendszerében. Emiatt néhány napos csúszás előfordulhat a számlázások, szállítási határidők tartásában. Kérjük megértésüket az esetleges kellemetlenségekért!

+ Tovább

Az Ön szállítmányai biztonságban vannak?

Az áruszállítások közbeni lopások, dézsmálások elleni védelemre nyújt megoldást az a biztonsági ragasztószalag, mely a szállítmány vagy csomagolás zárt állapotának bizonyítására alkalmas.

+ Tovább

Új tulajdonoshoz került a Zebra WLAN üzletága

Nemrégiben jelentették be a hírt, hogy az Extreme Networks megvásárolta a Zebra Technologies WLAN üzletágát. Ez azt jelenti, hogy a Zebra vezeték nélküli hálózati termékeit és szolgáltatásait az amerikai székhelyű, eddig főként vezetékes hálózati megoldásokkal foglalkozó, Extreme fejleszti és gyártja tovább.

+ Tovább

A korlátlan hatótávolságú vonalkódolvasó

A raktári munkák során gyakran felmerül az a probléma, hogy amikor vonalkód beolvasásával szeretnénk adatokat bevinni a számítógépbe, a beolvasandó vonalkódok vannak ettől a számítógéptől. Egy kézi vonalkódolvasó általában 1-2 m hosszú kábellel kapható.

+ Tovább

SOTI MobiControl - eszköz menedzsment és tartalomkezelés

Az Ön vállalkozása is számos mobil eszközt használ? Kihívást jelent az eszközök regisztrációja, felügyelete, menedzselése, a vállalati applikációk telepítése, a tartalom kezelés és adatbiztonság? Az IBCS Hungary a SOTI MobiControl rendszerét ajánlja ügyfeleinek.

+ Tovább

A magyar TTS előnyei

A papír alapú szedés és a vonalkódos adatgyűjtővel végzett árumozgatás igazi kihívója a hangvezérelt technológia, amely nem mai találmány. Sok nagyvállalat már az ezredfordulón jelentős összegeket ruházott be a modern, hangvezérlet technológiába.

+ Tovább

Őszi Roadshow 2016

Gondolkodott már azon, hogy milyen vonalkód-kommunikációs megoldásokat tervez 2017-re? Milyen termékek és szolgáltatások segítik majd, hogy üzembiztosan működjön a cége? Jöjjön el az IBCS Hungary ebéddel összekötött Őszi Roadshowjára és beszéljünk róla!

+ Tovább

Zebra TC8000 érintő terminál

A Zebra új billentyűzet nélküli Android operációs rendszerrel elérhető ipari terminál családja a TC8000 széria. Erősebb külső, akár három műszakon át használható akkumulátor.

+ Tovább

Wing Express

Manapság szinte elképzelhetetlen a vállalati infrastruktúra vezeték nélküli hálózat nélkül. A kisebb méretű vállalkozásoknak ugyanakkor számos olyan elvárásuk van a WLAN hálózatuk iránt, ami megközelíti a nagyvállalatok által támasztott igényeket. Számukra nyújt megoldást a WiNG Express technológiája.

+ Tovább

Az IBCS Hungary új szervizcsomagjai

A Zebra Technologies és a Motorola Solution Enterprise egybeolvadása után az általuk kínált szervizcsomagok is átdolgozásra kerültek. A korábbi Motorola Bronz és a Zebra Care helyett egységesen.

+ Tovább

IoT, amiről mindenki beszél

Az elmúlt években olyan új mega trendek születtek és forradalmasították mindennapjainkat, mint a mobil eszközök mindenre kiterjedő használata, a felhő technológia, a Big Data, vagy az Internet of Things (IoT), azaz a dolgok internete.

+ Tovább

Ajánlatkérés