Bemutatjuk a Zebra TC5x sorozat legújabb tagjait! | IBCS
Zebra

Bemutatjuk a Zebra TC5x sorozat legújabb tagjait!

2024. 06. 06.

A Zebra Technologies, a neves amerikai mobil számítástechnikai vállalat nem ismer határt, ha fejlesztésekről, korszerűsítésekről van szó! A legújabb adatgyűjtő eszközei, a TC53e, TC53e-RFID és TC58e jelentős előrelépést jelentenek a mobilitási technológiák terén. Ezek az új eszközök nemcsak a korábbi modellek jól bevált funkcióit örökölték, hanem számos újdonsággal is rendelkeznek, hogy megfeleljenek a modern vállalati igényeknek. Ismerje meg jobban ezeket a nem mindennapi készülékeket!

A TC5x sorozat tagjai gyorsabbak, okosabbak, robusztusabbak, fenntarthatóbbak és biztonságosabbak!

A Zebra TC53e, TC53e-RFID és TC58e adatgyűjtők új mércét állítanak fel a vállalati mobilitási technológiák terén. Az amerikai gyártó legújabb készülékei a gyorsaság, intelligencia, robusztusság, fenntarthatóság és biztonság jegyében születtek, hogy megfeleljenek a modern vállalati igényeknek.

Zebra

Gyorsabbak és okosabbak

A TC5x sorozat tagjai a Qualcomm legújabb, nagy teljesítményű processzorával vannak felszerelve, ami jelentősen növeli az eszközök sebességét és feldolgozási képességét. A Wi-Fi 6E és a második generációs 5G technológiák biztosítják a leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitelt, garantálva a stabil és megbízható kapcsolatot, valamint az alkalmazások zökkenőmentes futtatását. A kis hatótávolságú RFID modul pedig új felhasználási lehetőségek tárházát nyitja meg a vállalatok előtt.

Robusztusabbak

A Zebra legújabb adatgyűjtői kimondottan strapabíróak, így képesek ellenállni a zord ipari körülményeknek is. A készülékek ütésálló kialakítása és IP65/IP68 besorolású védettsége biztosítja, hogy a legviszontagságosabb környezetben is megbízhatóan működjenek, legyen szó raktárakról, gyártósorokról vagy kültéri alkalmazásról.

Fenntarthatóbbak

A TC53e, TC53e-RFID és TC58e adatgyűjtők nemcsak a vállalati hatékonyságot növelik, hanem a környezetre is pozitív hatással vannak. Ezeket a készülékeket 25 százalékban újrahasznosított műanyagból gyártják, így hozzájárulnak a műanyag hulladék csökkentéséhez. Az alacsonyabb energiafogyasztás és a környezetbarát akkumulátortechnológia tovább növeli az eszközök környezetbarát jellegét. Az akkumulátorok cserélhetők és újrahasznosíthatók, míg a csomagolás 98 százalékban biológiailag lebomló vagy újrahasznosított anyagokból készül.

Biztonságosabbak

A Zebra TC5x sorozat eszközei a legújabb biztonsági technológiákkal vannak felszerelve, hogy megvédjék a vállalati adatokat. A Secure Element támogatás és a továbbfejlesztett biztonsági protokollok biztosítják az adatok integritását és biztonságát, védve azokat a külső fenyegetésekkel szemben.

Zebra
A Zebra TC53e, TC53e-RFID és TC58e adatgyűjtők a modern vállalati igények minden aspektusát lefedik, legyen szó sebességről, intelligenciáról, robusztusságról, fenntarthatóságról vagy biztonságról. Ezek a készülékek nemcsak a vállalati hatékonyságot és termelékenységet növelik, hanem hozzájárulnak a fenntartható és biztonságos munkakörnyezet kialakításához is. Tegye próbára ezeket az innovatív adatgyűjtő eszközöket, és lépjen előre a vállalati mobilitás világában a Zebra legújabb technológiáival!

További részletekért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>