Címkék

Segítse termékei, alapanyagai azonosítását, lássa el őket azonosító, illetve információt hordozó címkével. 300-féle, egytől-egyig tesztelt, nemzetközi szabványoknak is megfelelő választékunkból biztosan megtalálja a megfelelőt. Segítségre van szüksége? Töltse le ingyenes Hogyan válasszuk ki a megfelelő kellékanyagot? kalauzunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot az IBCS Hungary szakértőjével!

Amit a címkéről tudni érdemes

A legtöbb esetben egy címke három fő összetevőből áll: egy hordozófelületből, a speciális ragasztóból és persze magából a címkéből, amin az információk szerepelnek. Ez utóbbi – bár papírhatású – a legtöbb esetben egy különleges, műanyagalapú termék. Az igazi titok persze a ragasztóban rejlik, ennek összetevői sok esetben ipari titkot képeznek…

+ Tovább

Biztonsági ragasztószalag az IBCS kínálatában

Fontos Önnek, hogy nagy értékű csomagjai felbontása lekövethető és bizonyítható legyen? Szeretné sorszámozással és feliratozással tökéletes biztonságban tudni szállítmányait? Az IBCS Hungary termékkínálatában megtalálható biztonsági ragasztószalag mindezeknek a kihívásoknak megfelel.

+ Tovább

Napkollektor jelölése címkével

Az EMT Hungária Kft új projektjéhez keresett megbízható, tartós jelölést biztosító címkét, amely jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat és a gyártási folyamat során bekövetkező hőhatást. Ezen felül a címke megnyomtatásához vonalkód nyomtatóra volt szüksége, valamint a címketervezést megvalósító programra.

+ Tovább

Zebra IQ Color Címke

A Zebra új IQ Color színes címkéi egyszerűsítik a műveleteket, valamint csökkentik a hibákat és a nyomtatási költségeket. Az IQ Color hőcímkék különlegessége, hogy az üzemeltetésért felelős vezetők a színes vizuális információkat saját igényeikre szabhatják, és a meglévő Zebra hőnyomtatójukon kinyomtathatják az elképzelt címkét. Úgy nyílik tehát lehetőség színes címkék nyomtatására, hogy közben nincs szükség új nyomtató beszerzésére.

+ Tovább

Európa BpA-mentes hőpapírokra vált januártól

A műanyaggyártás egyik adalékanyaga, a biszfenol A egyes thermo címkék bevonatában is megjelenik, egészségkárosító hatása miatt azonban egy uniós rendelet értelmében 2020 januárjától tiltólistára kerül Európában.

+ Tovább

Hét logisztikai lépést egy RFID-csapásra

Január elsejétől a Daimler RFID címkét vezet be logisztikai folyamataiban az alkatrészek nyomon követésére. Az autógyártó által jóváhagyott UHF RFID címkék nálunk már rendelhetők!

+ Tovább

Vegyszer- és oldószerálló címkék

Az ipari alkalmazásokban (gyártóberendezések, tárolóedények, készletek) történő nyomon követés – akár extrém körülmények között is – nélkülözhetetlen részét képezi a sikeres munkavégzésnek. Vegyszer- és oldószerálló címkéink segítségével ez a feladat könnyedén teljesíthető.

+ Tovább

Ajánlatkérés