Címkék

Manapság már szinte minden terméket és alapanyagot ellátnak valamilyen azonosító vagy információt hordozó címkével. Kellékanyag részlegünkön ehhez több, mint 300 féle papír és műanyag címke közül választhat. Az általunk forgalmazott címkék egytől-egyig teszteltek, a nemzetközi szabványoknak is megfelelő, kiváló minőségű kellékanyagok. Számos raktári címke mellett egyedi gyártású, tetszőleges méretű és alakú nyomatlan vagy előnyomott, színes öntapadós és karton, vagy RFID technológián alapuló információ rögzítést bíró címkéket tudunk biztosítani alkalmazások széles skálájához. Címkespecialista kollégáink segítenek önnek kiválasztani az optimális címkét, mely az adott feladatnak a legjobban megfelel és illeszkedik az ön költségvetéséhez is.

+ Tovább

Amit a címkéről tudni érdemes

A legtöbb esetben egy címke három fő összetevőből áll: egy hordozófelületből, a speciális ragasztóból és persze magából a címkéből, amin az információk szerepelnek. Ez utóbbi – bár papírhatású – a legtöbb esetben egy különleges, műanyagalapú termék. Az igazi titok persze a ragasztóban rejlik, ennek összetevői sok esetben ipari titkot képeznek…

+ Tovább

Biztonsági ragasztószalag az IBCS kínálatában

Fontos Önnek, hogy nagy értékű csomagjai felbontása lekövethető és bizonyítható legyen? Szeretné sorszámozással és feliratozással tökéletes biztonságban tudni szállítmányait? Az IBCS Hungary termékkínálatában megtalálható biztonsági ragasztószalag mindezeknek a kihívásoknak megfelel.

+ Tovább

Napkollektor jelölése címkével

Az EMT Hungária Kft új projektjéhez keresett megbízható, tartós jelölést biztosító címkét, amely jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat és a gyártási folyamat során bekövetkező hőhatást. Ezen felül a címke megnyomtatásához vonalkód nyomtatóra volt szüksége, valamint a címketervezést megvalósító programra.

+ Tovább

Zebra IQ Color Címke

A Zebra új IQ Color színes címkéi egyszerűsítik a műveleteket, valamint csökkentik a hibákat és a nyomtatási költségeket. Az IQ Color hőcímkék különlegessége, hogy az üzemeltetésért felelős vezetők a színes vizuális információkat saját igényeikre szabhatják, és a meglévő Zebra hőnyomtatójukon kinyomtathatják az elképzelt címkét. Úgy nyílik tehát lehetőség színes címkék nyomtatására, hogy közben nincs szükség új nyomtató beszerzésére.

+ Tovább

Ajánlatkérés