Megoldások | IBCS

Megoldások

megoldásokAz állandó verseny a szolgáltatások minőségének folyamatos javítását és a költségek csökkentését egyszerre igényli. Tegnap elég volt holnapra teljesíteni, ma már gyakran a tegnap fogadható csak el. Ráadásul gyakran olyan munkatársi csapatokat kell irányítani, melyek tagjai egymástól sok szobányira, sok száz kilométerre, vagy akár több időzónányi távolságra vannak. Egy ilyen csapat összefogása nem ritkán azt igényli, hogy az információkat nem papíron, hanem mobileszközökön kell tárolni, ellenőrizni és továbbítani. Egyre többen ismerik fel: a papír elszáll, helyét a mobil megoldások veszik át.

Az IBCS olyan megoldásokat kínál, melyek a különböző szegmensekben működő megoldások három legfontosabb követelményét, a pontosságot, az azonnaliságot és a hatékonyságot egyszerre szolgálják. Csak az ilyen megoldások szolgáltatnak minőségi információt, ez pedig a gyors és pontos vezetői döntéshozatal alapvető feltétele. Az IBCS rendszerei a vezetői döntések optimalizálását segítik, ezzel pedig a szervezet működésének hatékony irányítását és a teljesítmény maximalizálását teszik lehetővé.

Tudjuk, hogy a gyorsan fejlődő világban nem könnyű a különböző megoldások közül választani. Nálunk biztos lehet abban, hogy megoldásaink mind az eszközök szállítását és telepítést, mind pedig az alkalmazásukhoz szükséges programok fejlesztését és a szükséges támogatást teljeskörűen felölelik

  • illeszthetőek a vállalat meglévő irányítási rendszeréhez
  • megtakarítást jelentenek a cégnek, hiszen a beruházásuk árát 1-3 éven belül kitermelik
  • beruházási költségük beépíthető a havi működtetési megállapodás kereteibe