Új tulajdonoshoz került a Zebra WLAN üzletága

Nemrégiben jelentették be a hírt, hogy az Extreme Networks megvásárolta a Zebra Technologies WLAN üzletágát. Ez azt jelenti, hogy a Zebra vezeték nélküli hálózati termékeit és szolgáltatásait az amerikai székhelyű, eddig főként vezetékes hálózati megoldásokkal foglalkozó, Extreme fejleszti és gyártja tovább.

+ Tovább

Hogyan épül fel a WiNG 5?

Az üzleti felhasználók napról-napra egyre több alkalmazást futtatnak mobil számítógépükön, nem ritka a videó tartalom böngészése vagy egy VoIP alapú telefonhívás. A 802.11ac technológia megjelenése ezt a növekvő felhasználói igényt hivatott szolgálni.

+ Tovább

A WiNG 5.8 operációs rendszer jellemzői

A WiNG az Extreme Networks WLAN operációs rendszere, mely támogatja az összes eddig elfogadott vezeték nélküli hálózati szabványt 802.11a/b/g/n/ac, emellett pedig számos – a piacon egyedülálló – funkcióval emelkedik ki a vezeték nélküli operációs rendszerek közül. A WiNG 5.x sorozat legfrissebb változata a WiNG 5.8 mely számos kényelmi és biztonsági funkció beépítésével újult meg.

+ Tovább

Miért nem működik a plázákban soha a WiFi?

A legtöbben talán jártunk már úgy, hogy megpróbáltunk felcsatlakozni egy bevásárlóközpontban az ingyenes WiFi hálózatra, de valami mégsem működött. Némi fejvakargatás, majd beletörődés után a legtöbben ilyenkor bekapcsolják a 3G-t, és azon keresztül csatlakoznak a világhálóra, minderre azonban nem feltétlenül lenne szükség.

+ Tovább

 

Ajánlatkérés