Raktárak optimalizálása hangvezérelt technológiával

Az üzleti életben manapság számtalan kihívással szembesülünk, és ez talán sehol sem érződik annyira erőteljesen, mint az ellátóláncban és különösen a disztribúciós központok (DC) területén, ahol az igény és a kínálat találkozik. A vezetőségtől elvárják, hogy a költségeket állandó szinten tartsák, vagy csökkentsék, ezzel egyidőben egyre nagyobb mennyiségű árut kezeljenek, és az ügyfelekkel történő kapcsolattartás színvonalát is emeljék.

+ Tovább

A Voice és az SAP rendszerek összekapcsolása

A Vocollect Voice megoldással a raktár működése sokkal hatékonyabb lesz a komissiózástól kezdve a leltározáson át az újratöltésig. Az SAP és Honeywell közösen kidolgozott megoldásával a raktár termelékenysége jobb lesz, a pontosság jelentősen javul.

+ Tovább

 A hangvezérelt árukiszedés lehetőségei

A „Voice Picking”, magyarul „hang alapú kiszedés” azt a technológiát jelenti, hogy a műveleteket végző személy (kezelő) nem egy kézi terminál képernyőjén és billentyűzetén keresztül kommunikál a rendszerrel, hanem hangszóró (vagy fülhallgató) és mikrofon használatával.  A raktári rendszerekben a hang alapú technológia – tapasztalatok szerint – leginkább a szedési feladatoknál fog javulást eredményezni. A Voice Picking szedési pontossága a mérési eredmények szerint 99,99%-os, azaz 10.000 műveletben csak egy hiba fordul elő!

+ Tovább

A hangvezérelt raktár – Tartson lépést a fejlődéssel!

A mai rohanó világban a vállalkozások nagy nyomás alatt vannak: az üzleti célok, a növekedő fogyasztói elvárások és a kiváló működés eléréséhez a csökkenő költségszintek iránti igény is párosul. A működés fenntartható fejlesztéséhez és a versenyképesség megtartásához a munkafolyamatok évről-évre történő optimalizálása ma már nem elegendő. A változás eléréséhez új szemléletre, a folyamatok és a technológia alapjait is érintő újratervezésére van szükség.

+ Tovább

Ajánlatkérés