A raktári működés optimalizálása hangvezérelt technológiával

A raktári működéstől ugyanúgy, mint az üzleti élet más területein elvárják a folyamatos fejlesztést. Azt kérik az egyes terület vezetőitől, hogy olcsóbban, pontosabban és jobban végezzék a tevékenységet. Egy cég versenyképessége csak úgy tartható fenn, ha minden területen innovatív fejlesztéssekkel állnak elő, és a jelenlegi helyzeten túl az ügyfél kapcsolatok tovább bővíthetőek, az értékesítési portfolió más területekre kiterjeszthető, és a működés magasabb színvonalon, hatékonyabban látható el.

+ Tovább

A Voice és az SAP rendszerek összekapcsolása

A Vocollect Voice megoldással a raktár működése sokkal hatékonyabb lesz a komissiózástól kezdve a leltározáson át az újratöltésig. Az SAP és Honeywell közösen kidolgozott megoldásával a raktár termelékenysége jobb lesz, a pontosság jelentősen javul.

+ Tovább

 A hangvezérelt árukiszedés lehetőségei

A „Voice Picking”, magyarul „hang alapú kiszedés” azt a technológiát jelenti, hogy a műveleteket végző személy (kezelő) nem egy kézi terminál képernyőjén és billentyűzetén keresztül kommunikál a rendszerrel, hanem hangszóró (vagy fülhallgató) és mikrofon használatával.  A raktári rendszerekben a hang alapú technológia – tapasztalatok szerint – leginkább a szedési feladatoknál fog javulást eredményezni. A Voice Picking szedési pontossága a mérési eredmények szerint 99,99%-os, azaz 10.000 műveletben csak egy hiba fordul elő!

+ Tovább

 12 ok, amiért érdemes a raktárban hangvezérlést használni

Vannak olyan speciális munkafolyamatok, amelyek esetében rendkívül előnyös a hangvezérlés alkalmazása. Ezek a munkafolyamatok számos közös vonást is mutathatnak, és ezek fennállása esetén komolyan érdemes megfontolni a hangvezérlés raktárba történő bevezetését.

+ Tovább

A hangvezérelt raktár – Tartson lépést a fejlődéssel!

A vállalkozások állandó nyomás alatt vannak: az üzleti célok, a növekedő fogyasztói elvárások és a kiváló működés eléréséhez a csökkenő költségszintek iránti igény is párosul. A működés fenntartható fejlesztéséhez és a versenyképesség megtartásához a munkafolyamatok évről-évre történő optimalizálása ma már nem elegendő. A változás eléréséhez új szemléletre, a folyamatok és a technológia alapjait is érintő újratervezésre van szükség.

+ Tovább

Ajánlatkérés

    Jelen weboldalon az űrlap kitöltése során, a személyes adatainak megadásával és elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy azokat az IBCS Hungary Kft. az Adatkezelési tájékoztatójában rögzítetteknek megfelelően kezelje.