Esettanulmányok

Fix vonalkódolvasó rendszer a Magyar Cukor Zrt. csomagoló üzemében

agrana 2016. őszén vette fel a kapcsolatot cégünkkel a Magyar Cukor Zrt. informatikai vezetője, megoldást keresve a csomagoló üzemben található futószalag végére érkező, becsomagolt árukon elhelyezett vonalkódok ellenőrzésére és a termékek azonosítására.

+ Tovább

Zebra záró címke nyomtatás a Robert BOSCH miskolci gyárában

bosch Kéziszerszámot bizonyára sokunk vett már. Persze mindig arra törekszik a magam fajta barkácsolni szerető ember, hogy a minőség legyen az első választási szempont, hiszen sok kellemetlenségtől meg tudja magát óvni a vásárló. Az áruházakban persze nagyon sokféle szerszám kapható, de valahogy én mindig a a jó minőség felé vonzódtam. Jóllehet, márkás dolgokat is körültekintően kell vásárolni

+ Tovább

Andon rendszer újragondolva

bosch_logo_english A BOSCH szerbiai gyárában nagyképernyős tévéken minden gyártósor mellett online módon kijelzésre kerül a gyártott mennyiség, a tervezett mennyiség, az ebből fakadó eltérés. Amennyiben hiba lép fel, azt egy feltűnő és villogó piktogrammal jelzi. A kifejlesztett rendszer alapja az a gyártáskövető rendszer, amit korábban szállított az IBCS Hungary, és amely egy központi adatbázisban tárolja a gyártott termékek adatait.

+ Tovább

Áruleltár a Coca-Cola-nál

Coca Cola logo A Coca-Cola Beverages Kft. dunaharaszti gyárában többféle népszerű üdítőital készül, mint például a Coca-Cola Light, a Fanta vagy a Sprite. Ezek a termékek rendkívül gyorsan forognak, vagyis a raktárban egyik nap még ott lévő áru gyakran csak igen rövid ideig áll készleten, hamarosan kiszállítják a fogyasztókhoz, és helyébe újabban gyártott tételek kerülnek. A készáru raktár mintegy 250 féle termékből, közel 40.000 raklap mennyiségű árut tárol, 1000-1200 tárhelyen.

+ Tovább

Knorr-Bremse Szerszám ellenőrző rendszer

Knorr-Bremse logo A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft-nél vasúti fékek és azok tartozékainak gyártása folyik. A pontosság és a technológia betartása elengedhetetlenül fontos. Hibás, pontatlanul elkészített késztermék semmilyen körülmények között sem hagyhatja el a gyárat, mivel ez beláthatatlan következményekkel járhat. A gyártásnál precíziós szerszámokat, berendezéseket használnak, amelyeket rendszeres időközönként ellenőrizni kell.

+ Tovább

Reckitt Benckiser gyártósorokkal integrált raktár irányítási rendszer

Reckitt Benckiser logo A Reckitt Benckiser igazi világcég. Termékeit több mint 180 országban értékesítik és a 23. helyen áll a Londoni tőzsdén szereplő, legnagyobb vállalatokat felvonultató FTSE 100-as listán. Első a globális tisztítószer és higiéniai piacon, amit jól mutat, hogy olyan népszerű és közismert termékeket gyárt és forgalmaz, mint a Vanish, Harpic, Calgon, Air Wick, Finish vagy a Weet. Hazai leányvállalatuk, a Reckitt Benckiser Magyarország Kft. 2008-ban létrehozta a tatabányai üzemét, ahol több mint 20 gyártósoron három műszakban indult el a termelés. Az üzemhez egy, több ezer négyzetméter alapterületű készáru raktár is létesült.

+ Tovább

Accellos WMS bevezetés: ASKO Csehország

asko_logo A cseh ASKO 1991 óta van jelen mind a hazai, mind az európai piacon és napjainkra már piacvezető céggé nőtte ki magát a faipari termékek beszállítása terén. Kiszolgálja a HORNBACH-ot, OBI-t és Baumarkt-ot, ezen felül faárut szállít számos építőipari cégnek és nagykereskedésnek. Több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat és Prágában van egy 17.000 m² alapterületű raktárbázisa, ahol nemrégen vezették be az Accellos raktár irányítási rendszert.

+ Tovább

Napkollektor jelölése címkézéssel

Emt logo A gödöllői székhelyű, francia érdekeltségű EMT Hungária Kft. a francia EMT Csoport tagja. Az EMT Csoport 4 országban van jelen, Franciaországban, Németországban, Kínában és Magyarországon.

+ Tovább

Hangvezérelt raktár az Albatros Rt-nél

Albatros Media logo 2014. márciusában kezdődött el a Kodys (az IBCS Group cseh tagja) és az Albatros Media együttműködése egy új raktár-irányítási rendszer bevezetése kapcsán. A projekt alapvető célja az volt, hogy az Albatros logisztikai központjában automatizálja és gyorsítsa a megrendelt könyvek kiszállításra történő előkészítését.

+ Tovább

Szerszámok azonosítása RFID technológiával

Merkbau logo A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen az építőipari piacon. A vállalat három fő üzletága három különböző tevékenységi kör szerint alakult ki.

+ Tovább

Corwell hangvezérelt áruszedés

Corwell logo Magyarország egyik legnagyobb irodaszer nagykereskedelmi cége, a Corwell Kft. 20 éve látja el viszonteladóit a legkülönfélébb irodai eszközökkel, bútorokkal és elektronikai berendezésekkel, melyben az IBCS Hungary által telepített VoCollect rendszer segíti őket.

+ Tovább

Ajánlatkérés