Expressz kártyanyomtatás | IBCS

Expressz kártyanyomtatás

Kártya nyomtatás szolgáltatásNapjainkban a plasztikkártya széles körben elterjedt praktikus kezelhetőségének és időtállóságának köszönhetően. Nagy előnye, hogy könnyen megszemélyesíthető és megjelenése, bármely cég arculatához, termékeihez vagy szolgáltatásához alakítható.  Egy elképzelés már elegendő, hogy elkészítsük cégének a megálmodott kártyát

Tudja, hogy milyen plasztikkártyát szeretne, és mire szeretné használni? Nem tudja viszont, hogyan érheti el a lehető legkényelmesebben, utánajárás nélkül, hogy a kezébe foghassa végre az elkészült kártyákat? Mi segítünk Önnek. Keressen meg bennünket, és mi az elképzeléseihez hozzáadjuk tapasztalatunkat és szaktudásunkat, valamint a rendelkezésre álló modern technikát, és határidőre megtervezzük, kinyomtatjuk és átadjuk a kész kártyákat.

  • Kártyatervek elkészítése

Kártyatervezésben járatos kollégánk pontosan meg tudja valósítani akár a legmerészebb kártyaterv elképzeléseket is! Az sem baj, ha még nincs ötlete a kártya külalakját illetően, elegendő a kívánt felhasználási területet felvázolnia és mi segítünk a tervezet kialakításában!

  • Már megvannak a kész tervek?

Hozza be vagy küldje el hozzánk a terveket és mi kinyomtatjuk a kívánt kártyákat pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

  • Kártyanyomtatás akár nyomdai minőségben

Plasztikkártyáit mindig a lehető  legmagasabb minőségben nyomtatjuk ki.

  • Kártyanyomtatás megszemélyesítéssel

Ha kívánja a kártyák megszemélyesítését is elvégezzük. A megszemélyesítés során minden kártyára más és más információt, nevet kódot, számsort, bármilyen szöveget nyomtatunk, így minden kártya eltérő és egyedi lesz. Elegendő megadnia tehát a kért nevek vagy kódok listáját és mi az átadott adatbázisból rányomtatjuk azokat a plasztikkártyákra.

  • Plasztikkártyák nyomtatása vonalkóddal

Ha kívánja, valamennyi kártyáját egyedi vonalkóddal látjuk el.

  • RFID kártyák nyomtatása, kódolása

Természetesen lehetőség van rádió frekvenciás azonosításra (RFID) alkalmas kártyák nyomtatására és kódolására is.Kártyák nyomtatása

  • Törzsvásárlói és tagsági kártyák nyomtatása

Vállaljuk valamennyi hűség-, VIP-, klubtagsági-, belépő kártya legyártását akár kis darabszámban is, tervezéstől kezdve egészen a kiszállításig.

  • Folyamatos utánnyomás

Miután elfogytak a megrendelt kártyák, – márpedig előbb utóbb biztosan el fognak fogyni -, elegendő egy e-mail és mi elkészítjük az utánnyomást.

  • Alacsony darabszámban is

Digitális technológiánknak köszönhetően akár egy darab plasztikkártya gyártása is megrendelhető.

  • Kiszállítás

Budapest belterületére ingyen szállítunk bizonyos értékhatár felett.

Az IBCS Hungary Kft. olyan összetett szolgáltatást kínál Önöknek, amely a kártya megtervezésétől az elkészített, cégre szabott kártya leszállításáig minden munkát magába foglal.

Keressen fel minket az info@ibcs.hu email címen, vagy a +36 1 451 60 70-es telefonszámon!