Egyedi színes címke nyomtatás | IBCS

Színes címke nyomtatás

szines_cimke_nyomtatoMa már szinte nélkülözhetetlen, hogy termékünket egyedivé, figyelemfelhívóvá tegyük vásárlóink számára. A termékek csomagolásán lévő színes címkéket sokszor sorszámmal, vonalkóddal kell ellátni, vagy más típusú egyedi nyomtatási igény merülhet fel. Kisebb mennyiségek esetén a sokféle egyedi címke elkészítése magas költséggel járhat. Az IBCS Hungary által kínált új nyomtatási technológiának köszönhetően, akár a kisebb darabszámú megrendeléseket is, kedvező áron, klisé költség nélkül, rövid határidővel el tudjuk készíteni.

Az utóbbi időben egyre több ügyfelünk jelezte, hogy kisebb mennyiségű, vagy eltérő adattartalommal bíró színes címkékre volna szüksége és a nyomdai gyártás, a klisékészítés miatt, csak magas összköltséggel kivitelezhető. A mi modern nyomtatási technológiánk azonban lehetővé teszi, hogy régi és leendő ügyfeleink akár kisebb, akár nagyobb rendeléseit is rövid határidővel, klisé költség nélkül, kedvező áron tudjuk elkészíteni. Azoknak, akik az IBCS nyomtatási szolgáltatását veszik igénybe, a címke árán felül nem kell más költséggel számolnia, még akkor sem, ha minden egyes címke eltér a többitől.

Színes címkével…

  • … növelheti márkaismertségét
  • … személyre vagy alkalomra szabhatja termékeit
  • … megkülönböztetheti termékeit a versenytársakétól
  • … kiemelheti a lényeges termékinformációkat
  • … könnyebben megfelelhet a GHS előírásoknak
  • … erősebb brandet építhet!

Az IBCS Hungary ügyfelei részére már régóta létező szolgáltatás, a címke és kártyanyomtatás. Speciális tapasztalattal rendelkező kollégáink, segítenek az alapanyagok és kellékanyagok kiválasztásától, a tervezésen át, a nyomtatásig, hiszen közös célunk, hogy az ügyfél a feladatnak legmegfelelőbb címkét tudja használni.

Tegye vonzóvá termékeit színes címkével!

Ha bővebben is érdekli a téma, keresse kellékanyag specialista kollégánkat telefonon a +36 1 451 60 70-es számon vagy írjon email az info@ibcs.hu címre.