Az Epson színes nyomtató alapanyagai | IBCS

Az Epson színes nyomtató alapanyagai

Színes címkék nyomtatása esetén is különösen fontos a megfelelő alapanyag kiválasztása. Cégünk, az IBCS Hungary ezen a területen is igen széles termékkínállattal rendelkezik. A választható alapanyagok tekintetében, lehet papír, műanyag, textil vagy karton. Ha pedig a megjelenés a fő szempont akkor, lehet matt, fényes, félfényes, vagy fehér, transzparens és akár ezüst is.

Amennyiben nem tudja előre a címke futásméretét akkora a médiák lehetnek folyamatos tekercsek is hiszen a nyomtatókba beépített vágó könnyen méretre vágja a megnyomtatott folyamatos médiát. Stancolt címkék esetében számos meglévő méretből lehet választani, így legtöbbször nincs külön stanc költség. Egyedi igény esetén azonban új méretek is könnyen gyárthatóak.

Lehetőség van körcímék rendelésére is, ez esetben a hordozót blackmarkkal látjuk el, ezt érzékeli a nyomtató a folyamat során. Ugyanezen elven bármely forma rendelhető, így akár egyedi elképzelések is megvalósíthatók. Ha különösen egyedivé szeretné tenni címkéjét, úgy lehetőség van a címkék prégelésére, dombornyomására is. Ezek az eljárások különösen kiemelkedővé, és ezáltal, könnyen azonosíthatóvá is  teszik partnereink termékeinek megjelenését.

Szükség esetén az ajánlott alapanyagból akár nyomtatott mintát is tudunk adni, így módunk van a felhasználási környezetben történő teljes körű kipróbálásra is, ezúton elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések és a megoldás lényegesen rövidebb idő alatt partnereink  rendelkezésére áll. Az általunk forgalmazott színes nyomtatók és alapanyagok egyaránt GHS minősítéssel rendelkeznek, így, akár nemzetközi kereskedelemre szánt vegyipari termékek címkézésre is alkalmas megoldást tudunk kínálni partnereinknek.