Kártyák

A plasztik kártyák sokrétű felhasználásuk miatt folyamatosan terjednek, egyre több területen használjuk őket. Lehet az egy irodai beléptető- és azonosító kártya, törzsvásárlói kártya, klubtagsági kártya, blokkoló kártya, pontgyűjtő kártya, ügyfél kártya, cégünk vállalja, hogy elkészíti egyedi azonosítóval, sorszámmal, vonalkóddal, hologrammal, aláírás csíkkal, fényképpel vagy akár ezek kombinációival ellátott személyre szabott kártyáját. Széles kínálatunkban a normál műanyag kártyákon túl, megtalálja a hologramos kártyákat, kódolható mágneskártyákat és chipkártyákat egyaránt. Kollégánk segíti önnek kiválasztani és elkészíteni a céljának legmegfelelőbb plasztik kártyát!

+ Tovább

Tervezzünk együtt!

Az ügyfél és a tervező közötti távolság miatt a kártya- és címketervezés folyamata sokszor hosszadalmas, számos email-en, telefonhíváson keresztül zajlik. Az IBCS Hungary új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink specialista kollégáinkkal együtt tervezzék meg és készítsék el a későbbiekben gyártani kívánt termékkel megegyező mintadarabot, ezzel időt takarítva meg.

+ Tovább

A kártyanyomtatás alapfogalmai

A műanyag kártya praktikussága megkérdőjelezhetetlen. Kis helyen elfér, nem gyűrődik össze, tartós, vízálló, sokáig megőrzi a nyomatot. Ahhoz azonban, hogy a célunknak megfelelő kártyát tudjuk elkészíttetni, van néhány fogalom, amivel érdemes megismerkedni.

+ Tovább

 

Ajánlatkérés