NiceLabel címketervező

A NiceLabel címkézési megoldást azért hozták létre, hogy a címkézési folyamatban is segítsen a vállalatoknak folyamatos fejlődést és termelékenységet elérni. Nem véletlenül használja több, mint egymillió vállalkozás a NiceLabel technológiáját arra, hogy egyszerűsítse a vonalkódos címkézés komplexitását. „Termelékeny nyomtatás” – ez a NiceLabel célja.
A felhasználói igényeknek megfelelően három féle megoldáscsomagot, és ezen belül összesen hat féle szoftvert kínálnak a vásárlóknak, hogy mindenki megtalálhassa a cége működéséhez, és felépítéséhez leginkább megfelelő változatot. A három csomag a következő:

Label Cloud

Címkék tervezése és nyomtatása egyszerűen

A NiceLabel Label Cloud a legkönnyebben kezelhető, mégis a legátfogóbb felhőalapú címkéző megoldás a piacon. Segítségével a vállalatok a tervezéstől a nyomtatásig a címkézés minden lépését hatékonyan menedzselhetik.

+ Tovább

Címke tervezés és nyomtatás

A NiceLabel szoftvercsalád alapja a “Design and Print”, vagyis “Tervezés és Nyomtatás” szoftver. Ez az alapszintű csomag segítséget nyújt a címketervezési folyamat gyorsításában anélkül, hogy a felhasználónak IT segítséget kellene kérni. A szoftver felhasználói felülete a leggyakrabban használt szövegszerkesztőkhöz hasonlít, így bárki, előzetes tapasztalat vagy tréning nélkül, könnyedén összeállíthatja a szükséges vonalkódos címkét. A tervezési és nyomtatási folyamat az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően lerövidül.

+ Tovább

Címke tervezés és kontrollált nyomtatás

A NiceLabel megoldáscsalád “Design and Controlled Print” szoftvere segítségével, túlmutatva a Design and Print csomag előnyein és újdonságain, a címkék előállítását ellenőrzött környezetbe helyezni. Mit is jelent ez? A felhasználó csak a címke előállításhoz közvetlenül szükséges mezőket és funkciókat éri el. A korábban elkészült címketervekbe, az adatbeviteli mezők kitöltésével tudja a címke előre meghatározott adattartalmát feltölteni, majd az így elkészült címkét kinyomtatni.

+ Tovább

Menedzselt címke tervezés és kontrollált nyomtatás

A nagyobb, több telephellyel rendelkező cégeknél gyakori probléma, hogy hogyan tartsuk karban a telepített címkenyomtató alkalmazásokat, a címkesablonokat, a hozzájuk kapcsolódó  nyomtatókat, illetve a jogosultságokat, hogy ki, mit, mikor nyomtathat. A NiceLabel megoldáscsomag legtöbb funkciójával rendelkező  NiceLabel “Managed Design & Controlled Print” szoftver ezekre a feladatokra ad megoldást.

+ Tovább

Ajánlatkérés