NiceLabel Label Cloud | IBCS

NiceLabel – Label Cloud

Címkék tervezése és nyomtatása egyszerűen

A NiceLabel Label Cloud a legkönnyebben kezelhető, mégis a legátfogóbb felhőalapú címkéző megoldás a piacon. Segítségével a vállalatok a tervezéstől a nyomtatásig a címkézés minden lépését hatékonyan menedzselhetik.

Nyomós érvek a Label Cloud mellett

  • Percek alatt használatba vehető, minimális IT erőforrásokkal
  • Címketervezés bárhol, bármely számítógépen
  • Címkék és adatok biztonságos tárolása és menedzselése a felhőben
  • Címkék és termékadatok összekapcsolása
  • Nyomtatás könnyű, rugalmas kiterjesztése vállalati szintre
  • Előfizetéses szolgáltatás alacsony birtoklási összköltséggel

              Kép forrás: www.nicelabel.com/label-cloud

A sablontól a nyomtatásig

Minden egy helyen a címkézés menedzseléséhez

Vonalkódos címkék tervezése percek alatt

A Label Cloud beépített címketervező alkalmazása a Microsoft Word szövegszerkesztő ismerős felületét idézi, a lehető legegyszerűbben kezelhető. A felhasználók így az IT osztály közreműködése és a vonalkódok ismerete nélkül, önállóan tervezhetnek professzionális színvonalú címkéket, külön oktatásra nincs szükség.

Központilag tárolt, bárhonnét elérhető címkék

A Label Cloud felhőalapú, központi tárolóhelyen kezeli az összes címkét. A legfrissebb, naprakész sablonokat a felhasználók így bármikor, bárhonnét elérhetik egy webes böngészőprogramból.

Garantált pontosság a termékadatok integrálásával

A Label Cloud a címkézést összekapcsolja a termékadatokkal, elejét véve a hibázásnak, a téves címkézésből eredő kárnak. Kialakításánál fogva a Nice Label szolgáltatása bármilyen méretű vállalat üzleti igényeit egyaránt lefedi. A Label Cloud segítségével a címkenyomtatás így a vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel és más, felhőalapú vagy házon belül bevezetett üzleti alkalmazásokkal – például SAP, Microsoft Dynamics, Workday, Netsuite és más szoftvermegoldásokkal – is jól integrálható.

A címkenyomtatás rugalmas méretezése vállalatszerte

Label Cloud segítségével a címkézés nemcsak a házon belüli üzletágakra, hanem a külső üzleti partnerekre, közöttük beszállítókra, szerződéses gyártókra és logisztikai szolgáltatókra is egyaránt könnyen kiterjeszthető.

Nyomtatás helyi infrastruktúra nélkül

A Zebra és a Nice Label stratégiai partnerségének köszönhetően a Label Cloud szolgáltatás gördülékenyen együttműködik a felhőre csatlakozó nyomtatókkal.  A felhasználók a vállalati hálózaton elérhető bármely alkalmazásból és eszközről közvetlenül a nyomtatókra küldhetik a nyomtatási feladatokat, ehhez nem szükséges helyi infrastruktúrát, nyomtatómeghajtókat telepíteni.

Label Cloud: jövőbiztos címkézés az agráriparban

Esettanulmány

Kis családi vállalkozásból nőtt rövid idő alatt az állattenyésztés nemzetközi eszközgyártójává az angliai IAE, ezért a két évtized alatt bevezetett, öröklött IT rendszereit is modernizálnia kellett, hogy építhessen a jó gyakorlatot alkalmazó, korszerű szoftvermegoldások képességeire.

Címketerveit a vállalatnak korábban például a raktárkezelő rendszer (WMS) szállítójának kellett megküldenie, hogy a sablonokat a fejlesztők a szoftverbe kódolják, ami rendkívül körülményessé és lassúvá tette a változtatásokat.

A NiceLabel felhőalapú Label Cloud megoldásával, amelyet az IAE vállalatirányítási rendszerével integrált, a címkemenedzsment teljes folyamata házon belülre került, rugalmassá és átláthatóvá vált, megkönnyítve a jövőbeni igények gyors kiszolgálását is. A cég máris tervezi, hogy a nyomtatók számát megkétszerezi, és a címkenyomtatást a felhasználás helyéhez közel viszi.

Olvassa el a NiceLabel részletes angol nyelvű esettanulmányát! 

Összpontosítson az üzletre!

A Label Cloud leveszi válláról a címkézési infrastruktúra terhét

Label Cloud szolgáltatását a NiceLabel a Microsoft Azure felhőjében hosztolja, amely iparágvezető csúcstechnológiáival és szabályozott működésével gondoskodik a címkeinformációk biztonságos tárolásáról és magas rendelkezésre állásáról.

Szolgáltatási csomagok

Label Cloud Essentials – Legfeljebb 20 nyomtatóig

Label Cloud Business – Minden vállalatmérethez, ez a legnépszerűbb csomag

Label Cloud Unlimited – Nagyvállalatoknak, messzemenően testre szabható Label Management System címkekezelő rendszerrel

 

Kérjen ingyenes tanácsadást szakképzett kollégáinktól az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@ibcs.hu

+36 1 451 60 70.

.