Tudástár

RFID kisokos

Ki fejlesztette ki, és hogyan működik a rádiófrekvenciás azonosítás? Hol alkalmazzák napjainkban, és milyenek a piaci kilátások? Mekkora konkurenciát jelent az RFID technológiának a BLE, az NFC vagy az UWB RTLS? Tudja a válaszokat? Cikkünk segít frissíteni és rendszerezni ismereteit.

+ Tovább

Biztonsági szint beállítása EAN vonalkódok sikeres, mégis gyors olvasásához

Hozzánk is érkeznek olyan panaszok, hogy a vonalkódolvasók tévesztenek GS1 szabvány szerinti EAN/UPC vonalkódok olvasásakor. A probléma a biztonsági szint magasabbra állításával orvosolható – de nem minden határon túl.

+ Tovább

Ugye tudja, hogy a mobil termináljain futó Windows támogatása jövőre megszűnik?

Váltson Androidra, amíg nem késő! Adatainak biztonságát, üzleti folyamatainak zavartalan működését kockáztatja, ha késlekedik, de további nyomós érvek is a migráció mellett szólnak.

+ Tovább

Zebra LifeGuard

Az Androidra írt LifeGuard™ a Zebra szoftveres adatvédelmi megoldása, amely meghosszabbítja a Zebra Android operációs rendszerrel rendelkező vállalati mobil számítógépes eszközeinek élettartamát. A LifeGuard alkalmazással átfogóbb biztonsági támogatást, kiszámítható, rendszeres biztonsági frissítéseket és átvihető OS biztonsági támogatást kap, amikor újabb operációs rendszerre vált át.

+ Tovább

Zebra Link-OS: operációs rendszer nyomtatókhoz

A Link-OS a Zebra nyomtatók innovatív operációs rendszere, amelyet nagy teljesítményű szoftverfejlesztő keretrendszer és intelligens alkalmazások támogatnak. A Link-OS lehetővé teszi, hogy egy pontból hatékonyan kezeljük és menedzseljük mobil és asztali nyomtatóinkat és azok használatát – nyomtassunk akár vonalkódos címkét vagy bizonylatokat, esetleg passzív RFID címkéket.

+ Tovább

Miért érdemes 2D olvasóra váltani?

A hagyományos vonalkód a 70-es évek közepén terjedt el kereskedelmi területen. A pénztárgépek mellett elhelyezett olvasók soha nem látott mértékben gyorsították fel a vásárlás legkevésbé kedvelt részét, a pénztárgépes sorban állást. Azóta számos technológiai újítás látott napvilágot és a cégek, gyárak információ éhsége is megnőtt.

+ Tovább

Egy kis vonalkód történelem

A vonalkód megjelenésével megnőtt a pénztárak átbocsátó képessége, rövidebbek lettek a sorok, és jócskán csökkent a tévesen, más áron kiszámlázott árucikkek száma.

+ Tovább

Zebra Mobility Extension (MX)

Az Mx kiegészítéssel robusztus vállalati szintű információ- biztonsághoz és menedzselhetőséghez jutunk, valamint üzleti szintű vezetéknélküli kapcsolódást és vonalkódos adatgyűjtésre való képességet lehet elérni.

+ Tovább

Bevezetés a hangalapú raktározásba - webinár prezentáció

Április 4-én sikeresen lezajlott a Bevezetés a hangalapú raktározásba című IBCS webinárunk.

+ Tovább

Az RFID és RTLS technológia

Érdekli a rádiófrekvencián alapuló adatkommunikáció? Tudja, hogy milyen RFID tagek vannak a piacon? Lapozzon bele rövid prezentációnkba és tudja meg, milyen területei vannak az RFID technológiának!

+ Tovább

Zebra SimulScan dokumentum felismerés

Az ön vállalkozásában is rengeteg a papírmunka? Papír alapon menedzseli a kiszállításokat, amit azután kézzel rögzít az ügyviteli rendszerében? A Zebra SimulScan dokumentum felismerő applikációja lehetővé teszi, hogy egy lépésben beolvassa egy kinyomtatott bizonylat minden adatát, beleértve a vonalkódot, szöveges mezőket, telefonszámot, címet, fényképeket és aláírásokat.

+ Tovább

All Touch Terminál Emuláció

Az All-Touch TE használata rendkívül könnyű, programozói tudást nem igényel. Elég csak bejelentkezni a hagyományos karakteres alkalmazásunkba (pl. raktárirányítási rendszer), és az eszközre telepített All-Touch TE automatikusan átkonvertálja az eddigi képernyőket - HTML5 alapú - grafikus, érintéssel működő adatbeviteli képernyővé.

+ Tovább

Az Őszi Roadshow előadásai

A szakmai találkozón a gyártás, szállítmányozás, logisztika és kereskedelmi szektorban eredményesen használható megoldásokról, szolgáltatásokról tartottak előadást az IBCS Hungary szakemberei.

+ Tovább

A mobil vonalkód

A mobil vonalkód egy olyan egy- vagy kétdimenziós vonalkód, amelyet digitális kép formájában elmenthetünk a mobiltelefonunk memóriájába. Segítségével nincs szükség többé vásárláskor különféle plasztik hűségkártyákra, újságból kivágott papír kuponokra és műanyag ajándékkártyákra.

+ Tovább

A QR kód

Napjainkban egyre inkább terjedő igen népszerű 2 dimenziós vonalkód, melyet 1994-ben fejlesztett ki a Japán Denso Wave cég. Tulajdonképpen sokkal inkább pontkódnak nevezhető. A kód neve (QR= Quick Response) is utal a gyors visszafejthetőségére.

+ Tovább

Ajánlatkérés