Tudástár

Zebra Mobility Extension (MX)

Az Mx kiegészítéssel robusztus vállalati szintű információ- biztonsághoz és menedzselhetőséghez jutunk, valamint üzleti szintű vezetéknélküli kapcsolódást és vonalkódos adatgyűjtésre való képességet lehet elérni.

+ Tovább

Bevezetés a hangalapú raktározásba - webinár prezentáció

Április 4-én sikeresen lezajlott a Bevezetés a hangalapú raktározásba című IBCS webinárunk.

+ Tovább

Az RFID és RTLS technológia

Érdekli a rádiófrekvencián alapuló adatkommunikáció? Tudja, hogy milyen RFID tagek vannak a piacon? Lapozzon bele rövid prezentációnkba és tudja meg, milyen területei vannak az RFID technológiának!

+ Tovább

Zebra SimulScan dokumentum felismerés

Az ön vállalkozásában is rengeteg a papírmunka? Papír alapon menedzseli a kiszállításokat, amit azután kézzel rögzít az ügyviteli rendszerében? A Zebra SimulScan dokumentum felismerő applikációja lehetővé teszi, hogy egy lépésben beolvassa egy kinyomtatott bizonylat minden adatát, beleértve a vonalkódot, szöveges mezőket, telefonszámot, címet, fényképeket és aláírásokat.

+ Tovább

All Touch Terminál Emuláció

Az All-Touch TE használata rendkívül könnyű, programozói tudást nem igényel. Elég csak bejelentkezni a hagyományos karakteres alkalmazásunkba (pl. raktárirányítási rendszer), és az eszközre telepített All-Touch TE automatikusan átkonvertálja az eddigi képernyőket - HTML5 alapú - grafikus, érintéssel működő adatbeviteli képernyővé.

+ Tovább

Az Őszi Roadshow előadásai

A szakmai találkozón a gyártás, szállítmányozás, logisztika és kereskedelmi szektorban eredményesen használható megoldásokról, szolgáltatásokról tartottak előadást az IBCS Hungary szakemberei.

+ Tovább

A mobil vonalkód

A mobil vonalkód egy olyan egy- vagy kétdimenziós vonalkód, amelyet digitális kép formájában elmenthetünk a mobiltelefonunk memóriájába. Segítségével nincs szükség többé vásárláskor különféle plasztik hűségkártyákra, újságból kivágott papír kuponokra és műanyag ajándékkártyákra.

+ Tovább

A QR kód

Napjainkban egyre inkább terjedő igen népszerű 2 dimenziós vonalkód, melyet 1994-ben fejlesztett ki a Japán Denso Wave cég. Tulajdonképpen sokkal inkább pontkódnak nevezhető. A kód neve (QR= Quick Response) is utal a gyors visszafejthetőségére.

+ Tovább

Ajánlatkérés